Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Haylou T15 Gaming kablosuz kulakiçi kulaklık Satın Al 14 Mart 2022 13:13 1 1 Haylou T15 Gaming kablosuz kulakiçi kulaklık Selamlar. Ürünü yaklaşık 1 buçuk sene önce aldım. Ürünün kutusu var ve aksesuarları tam. Kulaklığı bu süre zarfında 10 kere kullanmamışımdır. Kullanmama sebebim eski dandik 2.4 ghz bir modeme sahip olduğum için ve kulaklık da kablosuz olarak 2.4 ghz'de çalıştıgı için interneti yavaşlatmasıydı. Bu genel bir problem internette aratırsanız görebilirsiniz. Eğer modeminiz 5ghz'de çalışıyorsa veya telefonda mobil internet açıkken kullanacaksanız bir problem yaşamazsınız. Belki biraz yeni olan 2.4 ghz modemlerde de bu problem yoktur bilemiyorum.Kulak üstü bir kulaklıkla takas olur.Ürün fiyatı 200 tl. Sağda solda araştırdım en ucuz fiyatı veriyorum o yüzden pazarlığa gerek yok bence :)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bayburt Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Path of Exile CRUCIBLE Ligi satılık Divine orb (kendi orblarım) Path Of Exile Sentinel Satılık Exalted Orb 3 TL stok 300+ Sıfırdan farksız garantili hyperx cloud alpha Haylou T15 Gaming kablosuz kulakiçi kulaklık