Şimdi Ara

satılık Sennheiser MM200 Bluetooth Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
4.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Sennheiser MM 200'ün kulağınıza en iyi şekilde oturması için uygun ear padi takıyorsunuz. Hemen ardından da dışarıdaki sesleri kesen ve benzersiz bir bas duyarlılığı olan kulaklığın keyfini çıkarmaya başlıyorsunuz. Sennheiser MM 200ün üzerindeki kumanda sayesinde telefonunuza gelen çağrılara yanıt verebiliyor ya da sonlandırabiliyor, mikrofon sesini kapatabiliyor, dilerseniz çağrı aktarma işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz. 9 saate kadar müzik dinleme süresi, 11 saate varan konuşma süresi ve 300 saatlik bekleme süresine sahip olan Sennheiser MM 200, yalnızca 28 gram ağırlığıyla kullanım kolaylığını da beraberinde getiriyor. Çok hafif olduğu için Sennheiser MM 200'ü boyun askısı ya da elbise mandalıyla kullanabiliyorsunuz. Bircom güvencesiyle ve 2 yıl garantiyle sunulan Sennheiser MM 200, elektrik prizi, USB şarj olabiliyor.
    hepsiburada.com'dan alındı faturası ve aparatlarıyla beraber 150 tl kutusu yoktur arkaşlar....
    http://www.hepsiburada.com/Liste/sennheiser-mm200-stereo-bluetooth-kulaklik/ProductDetails.aspx?productId=telcakssenmm200&categoryId=16218
    ebay'de 150 $ apple storeda 250$ civarı satışı vardır arkadaşlar...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spydoctor -- 21 Ağustos 2010; 1:33:31 >

• Hayırlı satışlar iskender

Satıcıdan veya kulaklıktan dolayı kimsenin aklında şüphe kalmasın.. Kulaklığı da dün dinledim ve gördüm, tertemiz sıfır ayarında bir kulaklıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 16 Nisan 2010; 18:33:42 >
  • teşekkürler hocam
  • triple fi10 sıfır değilse biraz pahalı çünkü ben sıfırını 180$(kargoda içinde) getirtmiştim
  • Triple fi nin fiyatında son bir indirim sözkonusu olur ise almayi düşünüyorum.
  • hocam cihaz sıfırdan farksızdır. 10 tl daha fiyatta indirim yapabilirim..daha fazlasını olmaz...ankarada görmek isteyen arkadaşlara gösterebilirim...
  • ARKADAŞLAR ULTİMATE EARS VE SONY X1050 SATILDI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sennheiser satıldı....
  • merhaba kardeş 2 yıldır sennheiser mm 200 model kulaklık arıyorum bulamadım hala ama senin şu yazdığın ebay sitesine salaklık yaptım üye oldum nasıl çıkacam işin içinden bilmiyorum ama dolarlar havada uçacak gibi benim için kulaklık ön
    emli nasıl bulacam işitme engelim var %50 raporluyum yardımını bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.