Cevaplar için teşekkürler. Sorun Blendajlı kablo olmamasıymış.
a.zorba senin anlatmak istediğinden bişey anlamadım. Biraz daha açık yazarmısın.
Yakında çırpıdan ses de duyarsınız siz.
arkadaşım kullandığın sistem yüksek frekansları emiyor ve senin sesler duymana sebep oluyor öncelikle yaptığın devreyi baskı devre olarak düzeltmeli ve kablo kalabalığından kurtulmalısın. ayrıca kullanacağın kablolar blendajlı ve tıpkı kulaklık kablosu şeklinde olmalıdır. ve yaptığın sisteme göre uygun kesit te ( kalınlıkta ) oplmaları gerekir. bunları yaparsan senslerden kurtulursun ayrıca bir püf noktası daha vereyim. kulandığın prizlerde topraklı priz olmalı yani bilgisayarını topraklı prize takmalısın ayrıca yaptığın devrenin şasesini bir kenarından bu toprak noktasıyla irtibatlarsan sanırım sorununn kaybolur...........
quote:
Orjinalden alıntı: learner
MÜJDE bir değişiklik var. Artık iki kanal çekiyor
Birinden müzik çalıyor, diğerindede bişeyler konuşuyorlar. Gerçi ikisi aynı çalınca pek bişey anlamıyorum ama olsun.
Yaww siz benim espiri yaptığıma bakmayın deli oldum sinirden o sinirden
Film seyrediyorum. Gerilim filmi. Sonra etraf sessizleşiyor. Oda ne nostanjik bir müzik. biraz rahatlıyorsunuz. Ve birden ortalık karışıyor. Ödünüz P.. nuza karışıyor. Anlatamam yaşamanız lazım.
Arkadaşlar yine mutlu oldum. bu mesajı yazarken frekans kaydı artık türkçe konuşuyorlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme