Şimdi Ara

Hayrına bir el atıverin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 1.laptop avantajı yeni nesil i7 olması ama performans olarak son iki msi kafandan sil. Ekran kartları 1. Ve 2. Laptop un yarısı performansta en yuksek performansı 2. Laptopta alırsın.ben olsam lenovo tercih ederdim ama ramleri 4+4 olması hoş olmamıs tek 8 lik taksaydı bi tane daha atardın yanına.sshd bir hdd ye sahip olması extra işini görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celebry kullanıcısına yanıt
    benchmark teslerinde 950 ile 960 arasında çok bir fark yok o kafamı kurcalıyo lenovoda ısınma sorunun olmasından korkuyorumhttp://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/msi-ge72-2qlapache-242tr-P84170772 bir tane daha MSI buldum ama DOA ürünü o yüzden güvenmiyorum ama fiyatı çok uygun ben en uygun F/P ürününü bulmaya çalışıyorum alıcam ama suan 250TL indirim var n11 de hala kafam karışık ama :)
  • Oncelikle gtx950 ile gtx960 arasında bayagı bir fark var oyunlarda iki katına yakın akış yapar gtx950 de 50 fps alacagın oyun gtx960 ta 80 90 fps ile oynarsın.lenovo ısınma sorunu yasamazsın asus lenovo msi monster bunlar saglam.korkmadan al.monster extra daha iyidir.ama performans olarak gosteridigin linklerdekiler 2. En performanslı monster 2. Sırada msi lar senin tercihine kalmıs ve o parayı vermezdim.ayrıca en saglam indirimi bekle bence.o kuponlar günden güne indirimi degisiyor sabah saatinde deli gibi kupon bekliyor millet.genellikle de satıcılar en uygun kuponları kapıyor.her sabah saat 9 dan sonra en gec 11 e kadar cıkıyo kuponlar

Teşekkür ederim yardımın için. İyice lenovo yu düşünmeye başladım şimdi :) tek ekisisi SSD nin olmaması ve disk hızının 5400 olması onuda ssd takarak halletmeyi düşünüyorum. Seni başka bir önerdeğin laptop varsa onada bakabilirim 250 Tl indirim var suan daha iyisinin gelcegini düşünüyorum ama bundanda olmak istemiyorum.:) Bu arada lenovonun ekran kartı 960 gibi görmüstüm önceden diğerlerinden çok daha iyimis gtx965 4gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheanadolu

Teşekkür ederim yardımın için. İyice lenovo yu düşünmeye başladım şimdi :) tek ekisisi SSD nin olmaması ve disk hızının 5400 olması onuda ssd takarak halletmeyi düşünüyorum. Seni başka bir önerdeğin laptop varsa onada bakabilirim 250 Tl indirim var suan daha iyisinin gelcegini düşünüyorum ama bundanda olmak istemiyorum.:) Bu arada lenovonun ekran kartı 960 gibi görmüstüm önceden diğerlerinden çok daha iyimis gtx965 4gb

1tb sshd var.onbellegi ssd li 8 gb gibi bir ssd ye sahip.sonuc olarak hdd den daha iyidir. Laptop hızlı acılıp kapanır oyunlarda oyle ama birtek dosya aktarmaları hızlı olmaz.

Eyvallah kardeşim bugün yarın alıcam bakalım kampanya bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/monster-abra-a7-v63-173-P89506064

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-y7070-80du00dutx-173-t-i7-4710hq8g1tb8g4gw8blck-P90979995

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/msi-gp72-068xtr-gtx950m-173-full-hd-oyun-P87479604

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/msi-ge70-apache-2qd-819xtr-gtx-950m-notebook-P77468222

Hangisi sizce arkadaşlar_?

Hocam gtx965m diyorsunuz neredeyse 970e yakın performansı var kesinlikle lenovo alınmalı ben hala hayret ediyorum nasıl o fiyata satılıyor diye

Bi yanlışlık var mıdır acaba

• pesimist27 kullanıcısına yanıt
    Bende ilk baş bir şüphe etmedim değil ama ısınma sorunundan çok korkuyorum :)
  • quote:

Bende ilk baş bir şüphe etmedim değil ama ısınma sorunundan çok korkuyorum :)

bence bir yanlışlık vardır çünkü diğer bütün sitelerde bu ürün gtx860m olarak gözüküyor.

ısınmasını bilemem sonuçta lenovolar ısınıyor ama ben yinede alırdım bu ürünü
    Yok özellikle sormuşlar firmaya 965 mis
  • quote:

Yok özellikle sormuşlar firmaya 965 mis

valla kardeşim 965mli leptoplar 4500den aşağı değil bu 17.3 inç dokunmatik full hd oyun leptopu + gtx965m 4gb

ben her türlü alırdım olmadı bide soğutucu alırdım
    İşlemciyelere ne diyosun mosterda i7 6700HQ olan 6. nesil bir işlemci var lenovo da ise i7 4720HQ 4.nesil bir işlemci var. Dokunmatiğini çok kullancağımı düşünmüyorum Monsterı alırsam direk birde SSD alıcam zaten yani monster 4000 e mal olucak lenovo 3800 kararsızım beklicem yılbasına kadar kampanya beklyorum uygun bişey olursa alıcam direk. 2sinden birini işte.
  • quote:

İşlemciyelere ne diyosun mosterda i7 6700HQ olan 6. nesil bir işlemci var lenovo da ise i7 4720HQ 4.nesil bir işlemci var. Dokunmatiğini çok kullancağımı düşünmüyorum Monsterı alırsam direk birde SSD alıcam zaten yani monster 4000 e mal olucak lenovo 3800 kararsızım beklicem yılbasına kadar kampanya beklyorum uygun bişey olursa alıcam direk. 2sinden birini işte.

İki işlemcide 2015de çıktı ve aralarında aşırı bir fark yok bence i7 4720hq alınır ve unutmayın oyun bilgisayarında her zaman ön plan ekran kartıdır
    Saol yardımın için hem oyun hemde ilerde çizim programları kullanıcam inşaat mühendiligi okuyorum.
  • http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-n551vw-cn007t-notebook-pmu348608

Şu çok iyi geldi bana siz ne düşünüyorsunuz ? 4K fiyatı var , bu fiyata daha iyisini bulamadım.Bir de ASUS un N serisine güveniyorum ,bende N61JA var 6 senedir kullanıyorum 1 kere servise gitmedi uzerıne o kadar sıvı dokuldu yere düştü üstelik .

6700 HQ İ7
    8GB DDR4 DRAM
    Blueray
    128 gb SSD
    4GB NVIDIA GeForce GTX960M (N16P-GX) GDDR5 128Bit
    FULL HD
    Windows 10

Ne dersiniz 4000 tl f/p oranı nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 25 Aralık 2015; 0:25:08 >
  • Güzel bence fiyatı normal gibi ama ben hep 17.3 olan modellere baktım 15.6 ları hiç incelemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.