Şimdi Ara

Hayrına Verilmelik / Ücretsiz - 2 adet 72 Ekran Tüplü TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde Rahmetli Babaannem'den kalma, 2 adet, uzun zaman önce alınmış olan 72 ekran CRT / tüplü Newtech ve Show marka televizyonlar mevcuttur.

TV'ler ihtiyaç fazlasıdır, ihtiyacı olan, durumu olmayan iki arkadaşa Fatih bölgesinden (Halıcılar Caddesi) evden/elden ücretsiz verilecektir.

Çok iyi cihazlar olmasa da tamamen kullanılabilir haldedir, öğrenci evlerinde, eğitim kurumlarında, derneklerde, kurslarda iş görür. Bir tane de DVD player var, onu da ilk gelen arkadaşa ihtiyacı varsa vereceğim.

TV fotoğrafları, giriş-çıkış portları aşağıdaki fotoğrafta yer almaktadır.

Hayrına Verilmelik / Ücretsiz - 2 adet 72 Ekran Tüplü TV Hayrına Verilmelik / Ücretsiz - 2 adet 72 Ekran Tüplü TV

Hayrına Verilmelik / Ücretsiz - 2 adet 72 Ekran Tüplü TV Hayrına Verilmelik / Ücretsiz - 2 adet 72 Ekran Tüplü TV Hayrına Verilmelik / Ücretsiz - 2 adet 72 Ekran Tüplü TV

Alacak olan arkadaşlar el arabası veya yaklaşık 45 kg'yi taşıyabilecek karton kutu vs. ile gelirse taşıması açısından kolay olacaktır, malum eski modeller, yerinden kalkmıyor TV'ler.

Özel mesaj aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Hayırlı günler...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Tebrikler sizin gibi insanların artması dileğiyle... hayırlı bağışlar
  • Helal olsun kardeşim bende eldeki bazı pc parçalarını aynı yapıyorum . Ankara da olsa biz tv nin birini komşum için alırdım bozulmuş tv si yaptırmaya değmez yenisini almaya gücü yetmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.