Şimdi Ara

Hayvan sahiplenmeyi düşünüyorum, düşüncelerinizi almak istiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lene

Kedi ne ya.. Nankör olurlar... Bence Kangal al..
    Evide korur...
    +
    Katılıyorum sucukla hem de karnın doyar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123zlatan1234

ben de ilk sahiplendiğimde öyle oldu. boş bulduğu yere falan pislemiyor. kumunu koyuyorsun, daha sonra 3 5 kere o kumun üstüne kediyi bıraksan zaten oraya yapar. sokaktan kedi sahiplendim, ilk geldiğinde el kadardı avucum kadardı şimdi hamile ve evlatları olacak. 1 sene oldu. bir kere bile sağa sola pislemedi. ayrıca kediler senden benden daha temizdir. bunun yanı sıra yukarıdaki arkadaş 2 gün eve gelme istersen yazmış. böyle bir durum yok, halk arasında bilindiği gibi '' nankör '' kesinlikle ve kesinlikle değiller. 2 gün bırakıp gitme durumu yok yani. eğer ki içinde hayvan sevgisi varsa 2 gün uzak dursan, devamlı aklın evde kalır ve onlar da gerçekten üzülüyorlar yalnız kalınca ve ilgilenilmeyince. siz de eğer kedi sahiplenecekseniz petshoplara gidip popüler kültür hesabı parayla bir canlıyı satın almayın. onlar eşya, mal değil bir canlı. sokaktan bir kediyi sahiplenin. dini görüşü geçtim, insani olarak çok daha hayırlı bir iş yapmış olacaksınız. ayrıca hayvan büyüyünce, yada bir süre sonra sıkılınca sokağa bırakacaksan hiç girme bu işe. :)

Alıntıları Göster
    Ben de evde yalnız bırakılmaması taraftarıyım ancak zorunlu bir durum varsa gayet de 2 gün yalnız kalabilir kediler orda demek istediğim köpeği 8-5 bile yalnız bırakman çok zor. Arkadaşın da dediği gibi kumuna alışma süreci falan olmamıştı bende getirdiğim gibi kuma yapmaya başladı zaten gidiyor kokluyor bakıyor direk oraya yapıyor. Köpek tam tersi tuvalet eğitimi yoksa evin her tarafına yapar. Kediler bu konuda çok temiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tavsiyem 2,5-3 aylık kardeş 2 adet kedi almaniz. Yavru kediler sürekli oyun oynamak istiyorlar dolayısıyla yanına bir yavru kedi daha aldığınız zaman hem sikilmazlar hem de siz çok yorulmazsiniz. 1 kediye bakmak ile iki kediye bakmak arasında çok zorluk farkı yok hem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedinin aylık masrafı (aşısı veteriner masrafı haric) ne kadar oluyor aylık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.