Şimdi Ara

hayvan tüyü için miele mi? nilfisk mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar.hayvan besliyorum ve tüyleriyle başım dertte. çok araştırdım ve iyice beynim sulandı diyebilirim.neyseki 2 markaya kadar düştüm:) size sorum miele cat&dog modeli var.ve nilfisk x150 veya x300(aralarındaki tam farkı anlamadım ama) bu modellerden birini alacağım.acaba hangisi? ve bu süpürgelerde filtrelerin değişimi ile ilgili bir bilgi bulamadım.bilen varsa ltfn yardımcı olsun.(ayrıca philips 9262 modeli var.ayrı turbo fırçasıda satılıyor.fakat torbasız model.yani bilemiyorum.kullanan varsa paylaşsın ltfen)ne önerirsiniz? herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardelen3481 -- 13 Aralık 2010; 3:29:45 >

• phlips 9262 ben yeni aldım ben de sizin gibi nilfiks mi alıyım miele mi alıyım diye düşünürken sonra aklıma bişi geldi dedim yahu bu torba güzel hoş da doldukça süpürgenin emişi düşecek ki satıcılar da bana ole dediler..Her kullanımda torba takmak heleki mielede maddi külfet..Philips 9262 piyasada tutuluyor..Çekiş normal çok düşük değil.. temizlemesi biraz sıkıntı gibi ama titizlikle yapılırsa sorun değil..Hepa filtresi yıkanabiliyor..En güzel yanı dik durumda kulalnabiliyorsunuz yorulmadan....Sizin kedinizin tüyü hazneyi doldurursa doldursun size boşaltacak yer lazım sadece hazneyi:)Bir de bu 9262 ler piyasada çok değişik fiyatlara satılıyor..545 tlden fazla isteyen yer varsa almayın ankarada şuan bu fiyattan satılıyor..selamlar..
  • merhaba sizin gibi bende evde köpek besliyorum ayrıca bahçeden misafir kediler geliyor.bende epey bir incelemeden sonra electrolux aldım.ne alırsanız alın marka ve cins olarak mutlaka yer başlığında turbo fırçası olsun.inanılmaz işe yarıyor.hiç kıl tüy bırakmıyor.benim süpürgem hem torbalı hem torbasız kullanılabiliyor.ergospace xxlt 14 modeli idi. şimdi daha gelişmişleri vardır mutlaka...tam temizlik istiyorsanız muhakkak turbo fırçalı alın..bol şanslar...
  • Nilfisk...
    Sebep: İşleri sadece elektrikli süpürge.
  • cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.hala araştırıyorum bakalım.miele biraz daha ağır basıyo.kullanıcıların tecrübelerini bekliyorum.en fazla 1 ay vaktim var almak için.
  • süpürgeyi aldınızmı kardelen..bende uzun süredir karar veremiyorum nilfix ve samsunga indirdim seçenekleri.. torbasız ve pratik olarak samsung iyi ama emiş gücü olarak nilfix 600 w la çok yüksek emiş gücüne sahip üstelik hepa 14 filtre..samsungsa hepa 13..siz süpürge aldığınızda rica etsem paylaşırmısınız sonuçları..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardelen3481

selam arkadaşlar.hayvan besliyorum ve tüyleriyle başım dertte. çok araştırdım ve iyice beynim sulandı diyebilirim.neyseki 2 markaya kadar düştüm:) size sorum miele cat&dog modeli var.ve nilfisk x150 veya x300(aralarındaki tam farkı anlamadım ama) bu modellerden birini alacağım.acaba hangisi? ve bu süpürgelerde filtrelerin değişimi ile ilgili bir bilgi bulamadım.bilen varsa ltfn yardımcı olsun.(ayrıca philips 9262 modeli var.ayrı turbo fırçasıda satılıyor.fakat torbasız model.yani bilemiyorum.kullanan varsa paylaşsın ltfen)ne önerirsiniz? herkese teşekkürler.

15 Aralık 2010; 9:30:57

Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=45229146

--------------------------------------------------------------------------------

bende size Nilfisk tavsiyesinde bulunuyorum ancak bazı tüyler bulunduğu yerden kolay çıkmıyor el fırçası ile alıyoruz

• sonunda ödemelerim fazla olduğu için 190 tl nakit arnica bora satın aldım.şimdilik memnunum.çekişi yeterli.zaten turbo ucu için aldım.halılarda tüy falan bırakmadı.birazda parfüm içine:) mis gibi koktu ev.parçaları çok sağlam durmuyor.ama fiyatı uygun olduğu için aldım.gittiği yere kadar artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardelen3481

sonunda ödemelerim fazla olduğu için 190 tl nakit arnica bora satın aldım.şimdilik memnunum.çekişi yeterli.zaten turbo ucu için aldım.halılarda tüy falan bırakmadı.birazda parfüm içine:) mis gibi koktu ev.parçaları çok sağlam durmuyor.ama fiyatı uygun olduğu için aldım.gittiği yere kadar artık.

Ben normalde S5481 kullanıyorum ancak evde köpek olduğu için ekstradan Miele Cat&Dog da aldım 2 tane süpürge yanyana kardeş kardeş duruyorlar S5481 2200W 400W emiş 750TL, Cat&Dog 2200W 400W emiş Turbo Fırçalı 650TL Ancak hem elektrikli süpürge hemde şarjlı süpürge isteyenlere Miele Hybrid öneriyorum 1800W 350W emiş..
  • arnica nın uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum.ama miele cat&dog mutlaka alacağım.siz memnunsunuz sanırım.evde golden var.ve tahmin edersiniz tüy problemini:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.