Şimdi Ara

HAYVAN YUMURTALARIYLA HAYVANIMIZ OLUCAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence tamamen taklid olur ama olsa ii olur

Atil kurt
  • tarkancılık oynarız heyaaaaaaaaaaaaa kurt saldır Kurt:Lan ben anchovynin kurduyum sindi dagalım ulen
  • yumurtayı nereden alacaz ve nasıl kırdıracaz bilen yok mu?
  • ben town çekerim o town çekemez orda öle kalır ölür ve onu bi daha gören olmaz
  • o da değişik bir surum tabiiii
  • yahu beyler hakkettende dalga gecmeyı bosverınde bu olay nasıl olacak onu soleın yardım cı olun pls (NO AGA)

---------------------------------------------------------------------------

patos lvl 61 worrıor 14k np full set +7 chıtın
  • quote:

Orjinalden alıntı: peka

ne cikio wolf falanmı

silkroadmı bu
  • O eggler belli bir kuluçka döneminden sonra kırılıyor ve sizin hayvanınız olarak ortaya çıkıyor; ama nasıl oluyor nasıl çıkıyor tam bir bilgi yok şu anda inaktif durumdalar...

İŞTE BİR HAYVAN RESMİ KR-KO DAN...BUDA İNVENTORYMİZİN PAULDRONUN YANINDAKİ YERİN NE İŞE YARADIĞINI ÖĞRENİYORUZ SS İŞTE;
    http://img103.imageshack.us/my.php?image=kopet9bprc6.jpg

KLAN BAŞKANI VE ASİSTLERİ KULLANDIĞI HAYVANLAR FARKLI SKİLL OLARAK KULLANABİLİOR İSTEDİĞİNİZ ZMN ORTAYA ÇIKARABİLİORSUNUZ İŞTE RESİM;
    http://img79.imageshack.us/my.php?image=summonpet7fxep1.jpg

AYRICA BU HAYVANLARIN STATLARI TAKTIĞI ELBİSELER DAHİ OLUOR;
    http://img129.imageshack.us/my.php?image=statpet5ntha9.jpg

NOT:tabiki alıntıdır

• muhaha gülerim
  • knight haritasıyla, private yerine whisper yazmasıyla, bu petlerle giderek daha da wow özentisi oluyor. maalesef wow laşıyor diyemiicem çünkü knight aslaa wow gibi olamaz. buyüzden knight ı bırakıp wow a başlıyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::cem::

knight haritasıyla, private yerine whisper yazmasıyla, bu petlerle giderek daha da wow özentisi oluyor. maalesef wow laşıyor diyemiicem çünkü knight aslaa wow gibi olamaz. buyüzden knight ı bırakıp wow a başlıyorum :)

Yolun açık olsuuun
  • marsın kılıcı benim olucak ATIL KURT HAHAHAH
  • bende yanıma bi it alır gezdiririm
  • Yalnız hayvanın şaftı kayık biraz, böyle köpekle boğayı çiftleştirmişler de yavrusu olmuş gibi bi havası var
  • bana at çıktı savaşlara onla giriyom
  • Her oyunda bir özenti olur ko dada oldu zaten stone goleme çektiler 22,5 m exp im gitti moralim bozuq
    taşımda yoktu üstümde neyse bnce özenti gibi olur knight knight gibi kalsın onun özerkliğine el sürmeyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_emrah

bende yanıma bi it alır gezdiririm

altarın oğlu tarkan gibi dolanırsın ortalıkta artıkın
  • Beyler oyle bişey yok malezya serverında benim 55 asas var ole bişey olsaydı şimdiye kadar alırdım ayrıca orda patch 1.309 da
  • bence iyi olur
  • ya bırak bunları nabacan zhauha
    boş işler boşşş

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.