Şimdi Ara

Hayvanlardan Tanrılara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kitap beni çok etkiledi. Gerçekten hayata bakış açım değişti. Ama aklımda birkaç soru var.

Öncelikle yazarı hakkında fazla bilgim yok. Acaba yazar neden sürekli Türkiye ve İslam üzerinden örnek veriyor fazla anlamadım. Çünkü dünyada en fazla inanılan din Hristiyanlık. Fakat yazar İslamdan örnekler veriyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Acaba Türkiye ile ilgili bir anısı mı var bu yazarın?

• Yazar kitabı yayınlanacağı her ülkeye özel olarak yayınlatmış her ülkede kendi kültürüne göre örnekler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 11 Kasım 2017; 22:13:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteBlackie

Yazar kitabı yayımlanacağı her ülkeye özel olarak yayımlatmış her ülkede kendi kültürüne göre örnekler var

Bunu bilmiyordum helal olsun
  • Hocam o kitabı okumadım. Zamanında Osho - Ben Dini Değil Dindarlığı Öğretiyorum kitabını okumuştum. O kitap benim ufkumu açmıştı, tavsiye ederim. Bu kitabıda okuyacağım.
  • EvilMorty kullanıcısına yanıt
    bu kitap nasıl hocam? akıcı mı?
  • Hocam açıkçası çok fazla kitap okuyan biri değilim. Ama beni sarmıştı. Kitapta çoğu din üzerinden örnekler veriyor. Farklı görüşlere açık biriyseniz seversiniz. Çok düşündürücü, sorgulayıcı bir kitap. Beni baya etkiledi.
  • Bu kitabın reklamını çok yaptılar. Okusam mı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.