Şimdi Ara

Hayvanlık Yaptım dh yardım/gönlünü almam lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

Sana mı inanıcam gözlerime mi dediyse sana güveni hiç yok demektir.Boşver sen bu işi.

yok güvenir bana ama orda cok sinirlendi. şimdi baktım yani gördüyse nasıl kıvırcam ki2 senedir birlikteyiz gönlünü almam lazım ama
  • ss yok

F
  • öss sorusu gibi.x,y,z.çarpımları toplamı diye devam etcek sandım bir ara.ya al bir gül ver bir daha da kesinlikle yapmayacağına söz ver ve yapma.gerçekten yediğin naneler 1000i geçmiş kendinde farkındasın hemde.yapmaya devam etcem diyorsan hem onun hem kendi hayrın için ayrılırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

öss sorusu gibi.x,y,z.çarpımları toplamı diye devam etcek sandım bir ara.ya al bir gül ver bir daha da kesinlikle yapmayacağına söz ver ve yapma.gerçekten yediğin naneler 1000i geçmiş kendinde farkındasın hemde.yapmaya devam etcem diyorsan hem onun hem kendi hayrın için ayrılırsın.

yoook yapmam bidaha
  • Üniversiteden önce aşk meşk ne yahu git dersine çalış
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaRbOnxx

x.y=z
    x=y/z
    y.x=z
    y=x/z

işlem hatası yapıyorsun bölme işlemini kontrol et.

• up
  • 3y+z=3
    y+4z=37
    37+3=40 yapaaarrr veeee ......

(Noktalı Yeri Siz Doldurun )

Not: Sözel Oldugum İcin Bu Kadar Yapabıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaRbOnxx

x.y=z
    x=y/z
    y.x=z
    y=x/z

x=z/y
    y=z/x

• yav makara vurmayın bir sizce ne yapıyım
  • aslında kimseyi dışlamamak lazım. gün olur dışladığın insanlar senden üstün duruma gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

aslında kimseyi dışlamamak lazım. gün olur dışladığın insanlar senden üstün duruma gelir.

anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak.41

anlamadım

boşver ya geçerken uğradım. sevdim seni konun altta kalmasın diye yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: May Day

ss yok

F

U
  • quote:

quote:

anlamadım

boşver ya geçerken uğradım. sevdim seni konun altta kalmasın diye yazdım.

• quote:

aslında kimseyi dışlamamak lazım. gün olur dışladığın insanlar senden üstün duruma gelir.

doğru dedin o yüzden bir mesele yüzünden arkadaşlığımıza pürüz koyma kanks.
  • quote:

fake değilim 1 günlük nedenle bundan yazıyorum. arkadaşlar dün kız arkadasımla dersanedeydik aramız çok iyiydi bana seni seviyorum falan diyordu gelip normalde o kadar söylemez. neyse bızım bı hoca var onla aram iyi muhabbet ediyordum. ona dönük oturmustum yanına bir kız geldi. soru sorcaktı kızın beli 2 ye ayrık gibiydi meraktan baktım. o sırada benımki gördü beni trip yapmaya basladı. gözlerin fırıl fırıl bilmem ne. neyse gittim sarıldım öptüm falan özür diledim eskisi gibi oldu tekrar davranısları. ek ders vardı girdik derse. 3 erkeğiz sınıfta gerisi kız. bu önümdeydi benim bende sıkıldım millete bakıyordum. kızın biri vardı güzel birşey ona bakıyordum tam ona bakarken görmüş beni galiba. ondan öncede benım bi arkadas girdi sınıfa. x adındaki kız o kıza dün dersanaye geldin mi dedi. oda evet ben vardım, y vardı(ben oluyorum), z (baska bir kız) vardı dedi. benimki bunuda duydu. üstüne o 2. kez bakarken gördü neyse bir ders boyunca konusmadı cıkarken tuttum anlatıyorum dün ben test çözüyordum onlarda sonradan geldi falan filan. o dedi ben ona kızmadım sen şu kıza bakıyordun dedi. ben yok falanda demesem inanadıramadım. sarıldım belinden giderken yok bakmadım öyle herkeze bakarken sana öyle gelmiştir dedim ikna edemedim ben gözlerimemi inancam sana mı dedi. durakta arabası geldi gitti. sana sinirliyim falan demişti. ne yapıp gönlünü alabilirim

kimin fakesin sen gardaş

şimdi diyeceğimi bilirdim de yine 7 gün yemiyelim

• @By_ZoMbI

üyeliğin 1 gün cezası kaldı. ama yarın kızın yanına gitcem forumdakilerden yardım istedim ne yapıyım diye. üstte de yazdım niye normal üyelikten yazmadığımı inanmıyorsan uzatma yorum yazmıycaksan yazma bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.41 -- 24 Nisan 2010; 0:22:09 >
  • şakamısın hacı sen..kendin onu bi erkeğe sürekli bakarken görsen ne yapardın acaba ? Bu olaydan sonra barışırsa şükret.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.