Şimdi Ara

Hayvanlık Yaptım dh yardım/gönlünü almam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fake değilim 1 günlük nedenle bundan yazıyorum. arkadaşlar dün kız arkadasımla dersanedeydik aramız çok iyiydi bana seni seviyorum falan diyordu gelip normalde o kadar söylemez. neyse bızım bı hoca var onla aram iyi muhabbet ediyordum. ona dönük oturmustum yanına bir kız geldi. soru sorcaktı kızın beli 2 ye ayrık gibiydi meraktan baktım. o sırada benımki gördü beni trip yapmaya basladı. gözlerin fırıl fırıl bilmem ne. neyse gittim sarıldım öptüm falan özür diledim eskisi gibi oldu tekrar davranısları. ek ders vardı girdik derse. 3 erkeğiz sınıfta gerisi kız. bu önümdeydi benim bende sıkıldım millete bakıyordum. kızın biri vardı güzel birşey ona bakıyordum tam ona bakarken görmüş beni galiba. ondan öncede benım bi arkadas girdi sınıfa. x adındaki kız o kıza dün dersanaye geldin mi dedi. oda evet ben vardım, y vardı(ben oluyorum), z (baska bir kız) vardı dedi. benimki bunuda duydu. üstüne o 2. kez bakarken gördü neyse bir ders boyunca konusmadı cıkarken tuttum anlatıyorum dün ben test çözüyordum onlarda sonradan geldi falan filan. o dedi ben ona kızmadım sen şu kıza bakıyordun dedi. ben yok falanda demesem inanadıramadım. sarıldım belinden giderken yok bakmadım öyle herkeze bakarken sana öyle gelmiştir dedim ikna edemedim ben gözlerimemi inancam sana mı dedi. durakta arabası geldi gitti. sana sinirliyim falan demişti. ne yapıp gönlünü alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.41 -- 23 Nisan 2010; 21:07:06 >

• beni bırak asıl sen kimsin
  • Yediğin naneler 1000 i aşmış ayrılığa hazırla kendini.
  • Rüya görmüşsün sen.Gerçek değil olanlar.
  • bune yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellLord_gs

Yediğin naneler 1000 i aşmış ayrılığa hazırla kendini.

ya sevmese ayrılır diycemde sevdiği için ayrılmaz biliyorum ayrılsa bile 1 hafta küser öyle ama şimdi gönlünü almalıyım geçen sefer birşey olduğunda gelip o özür dilemişti.1 ay falan konusmamıstık simdi özür dilersem baktığım belli olcak 2 senedirde birlikteyiz
  • ne demek sölersen belli olacak belli olmuş olacağı kadar zaten al bi tane gül yada bi demet çiçek git adam akıllı özür dile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefon kullanmıyor bozuk o yuzden konusamadım bugun yarın dersanede gitsem yanına ne tepki vercek bilemiyorumda

@recko

ben çiçek taşımaktan utanırım ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.41 -- 23 Nisan 2010; 20:37:02 >
  • x+y = z ise onası bir yazıdır arkadaşım sanki isim versen tanıdık çıkıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: B4hr1

x+y = z ise onası bir yazıdır arkadaşım sanki isim versen tanıdık çıkıcaz

isim vermeden yazılır ya

off ne yapcam ben ya
  • yok utanma ya bişey olmuyo millet arada bakıyo da genelde hala böyle erkekler kaldımı düşüncesiyle felan bakıyolar (en azından bizim burda öyle )
  •  Hayvanlık Yaptım dh yardım/gönlünü almam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: recko

yok utanma ya bişey olmuyo millet arada bakıyo da genelde hala böyle erkekler kaldımı düşüncesiyle felan bakıyolar (en azından bizim burda öyle )

çiçek alıp dersaneye girip hiç veremem yerin dibine girerim utanctan. evine gidiyim desem hadi arabada siyah poşete koyarım. inince ona ulasamam çünkü telefonu yok suan onun ailesi tanısmak istiyor zaten konusamam diye evine gitmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal90

Hayvanlık Yaptım dh yardım/gönlünü almam lazım

o kadarlık bi sucumuz yok
  • up
  • Hiç bi mok anlamadım.
  • up up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.41 -- 24 Nisan 2010; 14:36:33 >
  • up
  • abi git kıza çiçek böcek al.. yarında ben alcam.. nie alıcam bilmiyorum ama gül alasım geldi kıza.. sonum hayra gitmiyor..
  • Sana mı inanıcam gözlerime mi dediyse sana güveni hiç yok demektir.Boşver sen bu işi.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.