ultra yakışıklıysanız böyle şebekliklere gerek yok aşırı çirkinseniz de yaramaz. öncelikle benim hayalimdeki kadın zayıf tercihen uzun/ orta boylu platin/ sarı renk saçlı mavi gözlü hafif bronz tenli bir bayandır. zaten böyle olan kızların kemik yapısı da genelde iyi oluyor o yüzden fazla uzatmayacağım (o saçın aylık parası 500tl zaten çirkin karı onla mı uğraşır parası varsa da estetik olur, mavi göz de direkt slav ırk) bu betimlemeye aklınıza şu gelmesin bahsettiğim şöyle bir şey böyle kızlara selam naber diyerek yaklaşılmaz tipim de ortalama çok iyi değil nasıl yakınlaşıcam derken bir abi bana ortak noktanız olsun ordan yürü dedi ulan çok mantıklı ama kızı tanımıyorum neyi sevdiğini nerden bileyim burdan da saksıyı çalıştırdım tanımadan bilemem tabi ama gözümle gördüklerim yeter. hemen gittim kuaförde saçımı açtırdım eve de açıcı boya ve kremler aldım sonra da yarı saydam gri lens sipariş ettim. artık emin olduğum bir ortak noktamız vardı muhabbeti burdan açacağım. ayrıca insanlar genelde kendilerine benzer buldukları kişileri beğenir geçen gün kurstayım kurs binasında da birkaç sınıf var girişte bir bayanla karşılaştım tam istediğim gibi sanki yüce Allahım göndermiş ilk önce bilmemezlikten gelip x kurs burda mı diye sordum evet diyince saçınız çok güzel falan diye girdim baya tanıştık muhabbet uzadı aynı binada tırnak tasarımı protez tırnak kursuna gidiyomuş kendisine saç kremi önermek için telefonunu aldım. sonraki günlerde kurs çıkışı yakındaki starbucksta oturduk saçım da bu elemanın saçının aynı oldu bendeki fotodakinin 1 ton açığı. yalnız maymundan halliceyseniz böyle işlere girişmeyin ben babyface ve belirgin jawline sahibi olduğum için çok yakıştı kızla tekrar görüştük güncelledim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 20 Ağustos 2022; 20:10:28 > |
Bildirim