Şimdi Ara

HAYALİNİZDEKİ KIZI ELDE ETMEK İÇİN YAPILACAK ŞEY (ben yaptım) UPDATE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ultra yakışıklıysanız böyle şebekliklere gerek yok aşırı çirkinseniz de yaramaz. öncelikle benim hayalimdeki kadın zayıf tercihen uzun/ orta boylu platin/ sarı renk saçlı mavi gözlü hafif bronz tenli bir bayandır. zaten böyle olan kızların kemik yapısı da genelde iyi oluyor o yüzden fazla uzatmayacağım (o saçın aylık parası 500tl zaten çirkin karı onla mı uğraşır parası varsa da estetik olur, mavi göz de direkt slav ırk)

bu betimlemeye aklınıza şu gelmesin

bahsettiğim şöyle bir şey

böyle kızlara selam naber diyerek yaklaşılmaz tipim de ortalama çok iyi değil nasıl yakınlaşıcam derken bir abi bana ortak noktanız olsun ordan yürü dedi ulan çok mantıklı HAYALİNİZDEKİ KIZI ELDE ETMEK İÇİN YAPILACAK ŞEY (ben yaptım) UPDATE  ama kızı tanımıyorum neyi sevdiğini nerden bileyim burdan da saksıyı çalıştırdım tanımadan bilemem tabi ama gözümle gördüklerim yeter. hemen gittim kuaförde saçımı açtırdım eve de açıcı boya ve kremler aldım sonra da yarı saydam gri lens sipariş ettim. artık emin olduğum bir ortak noktamız vardı muhabbeti burdan açacağım. ayrıca insanlar genelde kendilerine benzer buldukları kişileri beğenir

geçen gün kurstayım kurs binasında da birkaç sınıf var girişte bir bayanla karşılaştım tam istediğim gibi sanki yüce Allahım göndermiş HAYALİNİZDEKİ KIZI ELDE ETMEK İÇİN YAPILACAK ŞEY (ben yaptım) UPDATE  ilk önce bilmemezlikten gelip x kurs burda mı diye sordum evet diyince saçınız çok güzel falan diye girdim baya tanıştık muhabbet uzadı aynı binada tırnak tasarımı protez tırnak kursuna gidiyomuş kendisine saç kremi önermek için telefonunu aldım. sonraki günlerde kurs çıkışı yakındaki starbucksta oturduk

saçım da bu elemanın saçının aynı oldu bendeki fotodakinin 1 ton açığı. yalnız maymundan halliceyseniz böyle işlere girişmeyin ben babyface ve belirgin jawline sahibi olduğum için çok yakıştı HAYALİNİZDEKİ KIZI ELDE ETMEK İÇİN YAPILACAK ŞEY (ben yaptım) UPDATE 

kızla tekrar görüştük güncelledim HAYALİNİZDEKİ KIZI ELDE ETMEK İÇİN YAPILACAK ŞEY (ben yaptım) UPDATE 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 20 Ağustos 2022; 20:10:28 >

• Erkeksin ve bir kiza "saç kremi "öneriyorsun? O kızın gözünde arkadastan öteye gidemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 15 Ağustos 2022; 18:46:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çılgınsın meeeen dokundun demek kıza. Şaka maka ben konuşmaya başlasam kendi yaşadıklarımı tüm dh bana acır

• Esmer ve kıllıyım götürdüğüm kızları görsen kıskançlıktan çatlarsın.Baby face i erkeği adam yerine mi koyacak kızlar.Uzun bir aradır kızlara bulaşmıyorum artık

• sdfasdasdasd konu dışının seviyesinin bile altında konu

• hababam sınıfı çiftleşiyor takipte kalın..

bebelerin adlarını birlikte koyacagız.

hoba

• erkek adamı bozar böle şeyler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

Ahahahhaahaahaha:D kusura bakma ama demistim yukarida.

• İlk fotodaki kız sarı tutku 12 yaşından beri bu karının fotoğrafını bile görsem taş gibi kalkıyor, bir kere ulusta canlı izledim 10dk sonra tuvalete çıkmak zorunda kaldım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.