Şimdi Ara

Okulda beni arzulayan kıza cevabım ne olmalı ? Taktik gerekk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ankaranın süper bir ünisinde okumaktayım. kızlarla aram çok iyidir 7 kişilik bir grub var lider benim ve başka hiçbir erkeyi sokmuyorum bilerek. herneyse geçenlerde sınıftan bir kızın bana sırılsıklam aşık olduğunu öğrendim. derste ne zaman o tarafa baksam gözünün bende olduğunu görüyorum, keza teneffüslerdede aynı kızlarla dolaşırken uzaktan biryerden hep bana bakıyordu. ben raslandtıdır falan diyordum ta ki sınıfta telefonunu unutasıya kadar. telefonunu kendi telefonumla karıştırdım modelleri aynıydı ve galeriye girdiğimde şok oldum. benim 10larca fotom vardı galeride ve hepsini habersiz çekmişti. hatta ahlaksız ( yani nude ) fotolarıyla benim fotolarımı yan yana shop yapmış halde gördüm. rehberine ise aşkım diye kaydetmiş. şimdi ben bu kızdan nasıl kurtulabilirim ? kız güzel falan ama çok inek gibi yani bana uygun değil bir şekilde kendimi ondan soğutmam lazım yardımmmm

• AGZINA balgam at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faıthful

AGZINA balgam at

seviyeli olalım lütfen...

şimdi diğer mesajlarınızı kontrol ediyorum eğer hepsi böyleyse mesajınızı -leyip blok atmak durumunda kalacağım...
  • hade leeeen
  • O C
    K S
    U B
    M
    A
    Y
    I
    N

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NateRuess

quote:

Orijinalden alıntı: Faıthful

AGZINA balgam at

seviyeli olalım lütfen...

şimdi diğer mesajlarınızı kontrol ediyorum eğer hepsi böyleyse mesajınızı -leyip blok atmak durumunda kalacağım...

BLOK

• Csb

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Ultra,nudeli csb

• Süper uni ve "erkeyi". Kafan supermis kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugatti1907 -- 28 Ekim 2015; 15:10:02 >
  • Hocam bu nedir

• slm arkadaşlar ankaranın süper bir ünisinde okumaktayım. kızlarla aram çok iyidir 7 kişilik bir grub var lider benim

• güzeldi .
  • Bir dhli whatsappda 7 kızla aynı ortamda bulunmaz. 1 tane kızla bile bulunmaz. Dhli yalnızdır. Csb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürü lideri alfamızı ayakta alkışlıyoruz

• ankara'da iki tane süper üni var; ODTÜ ve Bilkent. Sende bunlara girebilcek kafa yok o yüzden CSB+BLOCK
  • Neymiş bu süper üni? Odtü? Bilkent?

• Yakında sinemalarda

• quote:

7 kişilik bir grub var lider benim ve başka hiçbir erkeyi sokmuyorum bilerek.

CSB.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.