Şimdi Ara

Hayyam Foto Teknik ile daha önce alışverişi olanlar bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinize merhabalar. Eskişehirde ikamet etmekteyim. Hayyam Foto Teknik mağazasından şu ürünü almak istiyorum.

Niyetim havale-eft yapıp kargo ile almak ancak kafamda soru işaretleri var çünkü daha önce alışveriş yapmadığım bir yer. Araştırdığım kadarı ile güvenilir bir mağaza ancak makinenin kutusuz ve garantisiz olması, lenslerin kapaklarının olmaması (Balık gözü ön kapak mevcut sadece), makinenin kozmetik durumunun 8/10 olması, fiyatının bence oldukça uygun olması ve en önemlisi mağazanın aynı zamanda tamirci olması ister istemez içimi rahat ettirmiyor.

Daha önce alışverişi olan veya dükkan sahibini tanıyan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok memnun kalırım.

Not: Makine hakkında detaylı bilgilere mağazanın facebook hesabı ile görüşerek ulaştım, alt kısmının da fotoğraflarını gönderdiler ve alt kısmında da yıpranmalar mevcut.

Her türlü fikir ve tavsiyenize açığım. İyi forumlar.

Ekleme : Yakın zamanda mağazaya gidecek bir arkadaş benim yerime makineyi inceleyerek, satıcının ağzını yoklayarak bana özelden ulaşırsa çok müteşekkir olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaxHobbit -- 30 Nisan 2017; 22:8:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.