Çok büyüttünüz bu adamı gelmezse gelmesin. Galatasaray'dan büyük değil ya.
dünyada alınmayacak futbolcu yoktur.verirsin parasını alırsın abartmayın.kaldı ki hazard denen topçu yukarıda arkadaşın dediği gibi abartı bir futbolcudur.elimizde arda varken hazard isterse gelmesin.gördük belçika maçlarında hazardı...
Bunu alacağımıza Adel Taarabt ı alalım daha ucuz ayrıca daha yetenekli(bence)
quote:
Orijinalden alıntı: oguzozan
Hemen başkanı arıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Lenz
quote:
Orijinalden alıntı: oguzozan
Hemen başkanı arıyorum
söyle yiğen ben ünal başgan
Gs Jardeli aldigi dönemde dünyadaki sayili pahali transferler arasindaydi. Parasini basarsan alirsin bu kadar basit ama oynatabilirmisin o ayri konu.
Bence Arda Hazard dan daha iyi. 2 belçika maçındada gördük sonucu etkileyen futbolcuları :) Hazarda vercekleri parayı Ardaya yansıtsınlar maaş olarak daha fazla katkı sağlar
Bu adamın 4 maçını 90 dk izledim. (İki tanesi milli takım iki tanesi lille de ) 4 maçta da hiç varlık gösteremedi.Tamam iyi oyuncu olabilir ama bence fazla abartıldı bu adam.
Eden Hazard da bizi görecek mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
Bence Arda Hazard dan daha iyi. 2 belçika maçındada gördük sonucu etkileyen futbolcuları :) Hazarda vercekleri parayı Ardaya yansıtsınlar maaş olarak daha fazla katkı sağlar
Klasik yeni GS taraftar profili. Arda Gs ile 5 sene sözlesme imzaladigi dönemde senelik 200 bin ytlden imzaladi bu para zaman icinde her sene artirilarak zaten 2 sene icinde 2 milyon euroya cikartildi sonuc ne oldu Arda dagildi gitti. Tabi kimine göre buna sebeb Gs taraftari Ardaya sahip cikmadi nasil sahip cikacaksa taraftar. Arda evet cok yetenekli müthis bir oyuncu ama kendine bakarsa isterse bunu yapabilicek kapesitede ama sorunu para sorunu degil Polat maddi acidan zaten Ardaya kontarata ragmen sürekli ücretini artirdi.
quote:
Orijinalden alıntı: mancukya
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
Klasik yeni GS taraftar profili. Arda Gs ile 5 sene sözlesme imzaladigi dönemde senelik 200 bin ytlden imzaladi bu para zaman icinde her sene artirilarak zaten 2 sene icinde 2 milyon euroya cikartildi sonuc ne oldu Arda dagildi gitti. Tabi kimine göre buna sebeb Gs taraftari Ardaya sahip cikmadi nasil sahip cikacaksa taraftar. Arda evet cok yetenekli müthis bir oyuncu ama kendine bakarsa isterse bunu yapabilicek kapesitede ama sorunu para sorunu degil Polat maddi acidan zaten Ardaya kontarata ragmen sürekli ücretini artirdi.
Hocam bu nasıl bir laftır, klasik olan yeni olmaz, yeni olanda klasik olmaz Futbolcuların aldıları para benim pek umurumda değil yeterki kapasiteleri neyse onu sahaya versinler. Türkiyede Arda gibi yetenekli kaç tane futbolcu var yada olanların kaçtanesi galatasarayda oynuyo. Elimizde böyle bir yetenek varken kaybetmek değil kazanmak zorundayız. Takıma ne katkı verdiğini değilde neler verebileceğini düşünmek lazım. Bugun katkı sağlayamadı diye ilerdedemi katkı sağlamayacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme