sabah da başkan ü.a. hazardı istediğini yazıyor.doğruysa bu adam reyesten daha iyi daha genç.
hemen bir kadro.
musluera sabri uflajusi servet çağlar
hazard kallsröm selçuk arda
drogba elmander
iş yapar gibi ne dersiniz...bu arada tek korkum defans
5 at 3 ye sorun değil
Hazard ın Galatasaray gelmesi bence mümkün değil. Asla gelmeyeceğini düşünüyorum.
Ucmayalim
quote:
Orijinalden alıntı: Galifianakis
Ucmayalim
Imkansız olayın olma olasılığı 0'dır.
quote:
Orijinalden alıntı: G M
Imkansız olayın olma olasılığı 0'dır.
Alıntıları Göster
musluera gelmeyecegini cok acık bir Dil ile belirtti.. Gatalasaray 1 yıl sözleme onermiş ve yetersiz bulmus.. (forumda okumustum).. cok istedigim bir Transferdi.. hazard ise demiyorum bile..
quote:
Orijinalden alıntı: MeTeCiK
musluera gelmeyecegini cok acık bir Dil ile belirtti.. Gatalasaray 1 yıl sözleme onermiş ve yetersiz bulmus.. (forumda okumustum).. cok istedigim bir Transferdi.. hazard ise demiyorum bile..
Alıntıları Göster
komik olmayın bu adam türkiye anca 32 yaşında gelir adam daha 20 yaşında
quote:
Orijinalden alıntı: rhombeus
komik olmayın bu adam türkiye anca 32 yaşında gelir adam daha 20 yaşında
Alıntıları Göster
32 yaşında forlan gelmemek için 40 takla atıyor. hazardın gelmesi imkansızdan daha öte. öyle böyle değil
quote:
Orijinalden alıntı: fifa_05
32 yaşında forlan gelmemek için 40 takla atıyor. hazardın gelmesi imkansızdan daha öte. öyle böyle değil
Alıntıları Göster
hazard balon bir futbolcu beyler umarım yalan haberdir.
quote:
Orijinalden alıntı: sçsb
hazard balon bir futbolcu beyler umarım yalan haberdir.
Alıntıları Göster
başkan çok şey istiyor ama her seferinde evdeki hesap çarşıya uymuyor
quote:
Orijinalden alıntı: jAccuse
başkan çok şey istiyor ama her seferinde evdeki hesap çarşıya uymuyor
Ronaldo deseler daha inanırdım geçen istanbula geldi nasıl olsa.
quote:
Orijinalden alıntı: Campeón
Ronaldo deseler daha inanırdım geçen istanbula geldi nasıl olsa.
Alıntıları Göster
aRKADAŞ ATIN SOLDAN ŞU ÇAĞLARI DAHA İYİSİ GELENE KADAR YİNEDE İYİSİ HAKAN BALTA SOL TARAFTA SORUNLU ASLINDA ORAYADA BİR TAMİR GEREKİYOR.HAZRD MI KEŞKE GELSE.OYUNCU KALMADI BE HABER YAPACAK BAKALIM DAHA KİMLER GELİYOR...
Hazard'ın değil galatasaray'a Türkiye'ye gelmesi bile imkansız ancak tatile gelir....
quote:
Orijinalden alıntı: speedy35
aRKADAŞ ATIN SOLDAN ŞU ÇAĞLARI DAHA İYİSİ GELENE KADAR YİNEDE İYİSİ HAKAN BALTA SOL TARAFTA SORUNLU ASLINDA ORAYADA BİR TAMİR GEREKİYOR.HAZRD MI KEŞKE GELSE.OYUNCU KALMADI BE HABER YAPACAK BAKALIM DAHA KİMLER GELİYOR...
Alıntıları Göster
hazarda galatasaray yönetimi daha seçilmeden görüşülmüştü ama gerek 30 mil € bonservis hemde hazard ın bu yaşımda ne işim var gs de demesi bu transferi yatırmıştı
Gelmez.
quote:
1 yıl olur mu hiç? İnanmayın şöyle şeylere. En az 3-4 yıl önermişizdir. Hatta 5 yıllıktır.
quote:
Orijinalden alıntı: kayaer07
quote:
1 yıl olur mu hiç? İnanmayın şöyle şeylere. En az 3-4 yıl önermişizdir. Hatta 5 yıllıktır.
Alıntıları Göster
Bir menajer Benayoun iddası ortaya atmış.Sizin deyiminizle Beşiktaş'ı Dünya markası yapan adamın Galatasaray'a gelme ihtimalinden bahsetmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: *Chevolution
Bir menajer Benayoun iddası ortaya atmış.Sizin deyiminizle Beşiktaş'ı Dünya markası yapan adamın Galatasaray'a gelme ihtimalinden bahsetmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: Petyr Baelish
quote:
Orijinalden alıntı: *Chevolution
Alıntıları Göster
Souleymane Coulibaly'i alabilirsek alalım.İlerde çok para eder.