Şimdi Ara

Bu resimler sizce nedir büyümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satılık evimizin camının kenarında bulduk
    Bize büyümü yapılmış

•  Bu resimler sizce nedir büyümü Bu resimler sizce nedir büyümü Bu resimler sizce nedir büyümü

• İkinci resmin sağ üst köşesinde çay lekesi görüyorum sanki hocam, çay içenden zarar gelmez müsterih ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyü, cin, şeytan, hayalet vb hiçbiri yoktur. Mevcut değildir. Fasaryadır.

Alenen!

• Cin yok diyen kafir olur. Bu arada bunlar vefk.

• 1884 yılında masonlarin tapinak sovalyelerinin ilk amacı, tapınağı ve da vinci şifresini korumaktı. Bu büyülerin yapıldığı yerlerde mumkunse isemeyin ve sevismeyin en önemlisi buyu kelimesini kullanmayin.

Latince dilde çizilmiş, exorcism denenmis aldiginiz evde. Lavey in satan ogretisine gore evinizde seytanlarin ruhu gezmekte

Ortada ki üçgene ayak parmak ucunuz ile basin kirmizi isik yanarsa onu takip edin.

2 yil papaz 3 yil imam nin yanında staj yaptim oradan biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioactiveRc -- 12 Şubat 2017; 11:27:23 >
  • olabilir mümkün.. büyüde vardır cinler alemide..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nedir?
    4 ay önce açıldı
    Bu değerler nasıl sizce??
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

Orijinalden alıntı: Sofistike21

Büyü, cin, şeytan, hayalet vb hiçbiri yoktur. Mevcut değildir. Fasaryadır.

Alenen!

Ya kardeşim sen nasıl bir kafadasın ya? Neden salak saçma tartışma başlatma niyetindesin?

Adam konusunu açmış demek ki inanıyor, sana ne? Sen burada yok yazdın, öteki var yazdı diye inancı mı değişecek?

'Salak' ?? Alenen hakaret ettin. Duruşmada görüşürüz.

Bu arada cin, büyü, muska, şeytan, hayalet bunlar alayı yalan, dolan, dümen, safsatadır.

Aleneen!

• Bu şekilde bi olay çok yakın bi aile dostumuzunda başına gelmiş,
    Ona sordum dün gece, onunda babasına yapılmış halası tarafından şekiller aynı bunlara benziyordu davut yıldızı şeklindeydi dedi bende bilen birisi çıkar die buraya sorayım dedim.
    Ben ilk defa görüyorum bu şekilde şeyler dalgasını geçen geçebilir ama illaki bir bilen çıkar diye düşünüyorum
  • Evin projesi la o

• Zoom yapinca büyür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cevizli olsun lütfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam denize atın, iyi birşey olmadığı kesin, daha dikkatli olun çevrenize karşı

• aynen kardeş büyü yapılmış size gidin bi hocaya 1000 lira bayın da kurtulun
  • Ya Allah, ya Rezzak gibi bir şey yazıyor. Arapça dua gibi bir şey. Herhangi bir sıkıntı yok, ama ben DH kuralları gereği yine de içinize kurt düşüreyim: fıstıklı olsun.

• Doğukan hocam takılmayın böyle şeylere. Kafaya takarsanız kötüye endeksli yaşarsınız ve başınız musibetten kurtulmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

hocam denize atın, iyi birşey olmadığı kesin, daha dikkatli olun çevrenize karşı

Aynı şeyi bi kaç gösterdiğim kişide sizinle aynı şeyi söyledi iyi bişey düşünmüyorlar size karşı denize at dedi hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

Doğukan hocam takılmayın böyle şeylere. Kafaya takarsanız kötüye endeksli yaşarsınız ve başınız musibetten kurtulmaz.

Eyvallah kardeşim teşekkür ederim iyi dileklerin için ne bilim bi maç yerden duyunca şüphe ettim öyle olaya yordum durumu.
  • arapça biliyorum az buçuk anladığıma göre,enekterlar koltuğun altında kalıp duru beni ara diyo

• Dostum, Bakara 102'ye göre sihir/büyü diye bir şey yok. Bunlar sadece Allah'ın insanları denemek için bir sınavından ibaretti. İyi okursan büyünün aslında sadece bir kavramdan ibaret olduğunu anlarsın.

Şöyle: Büyü diye bir şey olduğunu ve bunu öğreten iki kişi olduğunu duyuyorsun. Onlara gidince sana "biz sınav için gönderildik, sakın küfre girme" diyorlar. Bu uyarıdan sonra yine de öğrenmek istersen o sınavı kaybetmiş oluyorsun, sana bir şeyler gösteriyorlar ve öğrendiğin şey de aslında hiçbir işe yaramıyor.

BAKARA 102. "Süleyman’ın hükümranlığı hakkında şeytanların uydurdukları yalanların ardına düştüler. Oysa Süleyman küfre girmedi. Fakat şeytanlar, insanlara sihri ve Babil’deki Hârût ve Mârût adlı iki meleğe ilham edileni öğretmek suretiyle küfre girdiler. Hâlbuki o iki melek, “Biz ancak imtihan için gönderilmiş birer meleğiz. Sakın küfre girme” demedikçe, kimseye öğretmiyorlardı. Böylece (insanlar) onlardan kişi ile karısını birbirinden ayıracakları sihri öğreniyorlardı. Hâlbuki onlar, Allah’ın izni olmadıkça o sihirle hiç kimseye zarar veremezlerdi. (Onlar böyle yaparak) kendilerine zarar veren, fayda getirmeyen şeyleri öğreniyorlardı. Andolsun, onu satın alanın ahirette bir nasibi olmadığını biliyorlardı. Kendilerini karşılığında sattıkları şey ne kötüdür! Keşke bilselerdi!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.