Şimdi Ara

Hazin Son P5WDG2-WS Nin Yanısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar en sonunda yaktım anakartımı olay : biz suan bir sitede oturuyoruz.palmiye ağaçlarının kesilmesi için site müdürü duyuru yaptı yuksek woltaj dolayısıylan kesemöiyoruz diye yarın sabah 05:00-08:00 arası yuksek gerilim direklerinin yanındfakı palmiye ağaçları kesilcekdiye nese bende gece sabah 4 hala pc basındayım .4:30 da yattım pc yı kapatmadan sonra 5 te elektrikler kesilmiş veben hala uyuyorumsabah 08:00da pc kafayı yemıstı 5 kereustuste acılıp kapandı elektrık malum pcde ole :D we yandı cokbuyukbırhasar war gitti guzelim asus p5wdg2-ws 975 x anakartım okadarda harclıklarımla para bırıktırmıstım garantiye alırlarmı suan idarelik p5wd2 premiumla duruorm.

BU ARDA MERAK Edenler için site Kusadası Nazilli Tatil Sitesi!:D

• geçmiş olsun kardeş sen bi garantiye görüt böle böle de dowloand için açık bıraktım sabah böle oldu de alırlarsa alırlar
  • almazlar bence.

core2 duo destekleyen board almak için bahane olmuş işte :)
  • Niye alsınlar anakart üreticisinin suçu ne senin elektriğin yapmış sana "ups kullansaydın" derler.
  • o deil de adam lar zaten duyuru yapmis nasil acik biraktin
  • Kardeş garantiye götür nasıl oldu derlerse elektriği filan karıştırma bilmiyorum download yapıyodu sabah baktım açılmadı pc de olayı bitir mecburen alacaklar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: p4ozgur

Kardeş garantiye götür nasıl oldu derlerse elektriği filan karıştırma bilmiyorum download yapıyodu sabah baktım açılmadı pc de olayı bitir mecburen alacaklar.

bu forumdaki herkes iyilik melegimi yaa oldu adam sölesin olanları biz de biliyoz almıyacaklarını ama herşeyi anlatmasın birazcık yalandan bişi olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer anakart üzerinde işçilik hatası yada kullanılan komponentlerde kullanıcıyla ilgisi olmayan bir arıza var ise parça garantide yenisiyle değiştirilir yada onarılır.

kendi hatanızla yaktığınız parçaları garantiye göndermeyin,
    göndermeniz durumunda,

1- ürünün dist. firması sizin kendi hatanızla yaktığınız kartı değişerek haksız yere zarara uğrar
    2- kendi hatanızla bozduğunuz ürünün kontrolü, değişimi vb. gibi işlemler için harcanan süre, gerçekten fabrikasyon hatası bulunan ürününü değiştirmek için servise getiren kullanıcıların ürünlerinin daha geç kontrol edilmesine sebep olur, onların da hakkını yersiniz.

uyarı yapılmış, buna rağmen açık tutmuşsun bilgisayarını, yani tamamen kendi hatan. bu yüzden servise götürmek yerine dürüstçe davranıp yenisini almanı öneririm, çünkü haksız yere değiştirdiğin o ürünün parası farklı şekilde, farklı bir yerden çıkabilir

• konu konuluktan saptı iyilik kötülük savaşına döndü walla
  • kardeş sen ver garantiye, belki anakartının yüksek voltaj koruma ünitesi yeterli değildi suç sadece sende olmayabilir yani. ha garantide zaten senin hatanmı kendi hatalarımı ona göre gerekeni yaparlar artık
  • Yahu madem yanma olayında almayacakta neden alacaklar garanti için babasının hayrınamı garanti veriyo almak zorundalar herkes ups kullanmak zorunda değil zaten garantiyi veriyorsan bunları göze alıp veriyorsundur laf olsun ortam yeşil olsun diye değil
  • herşey normalken, anakartın durduk yere bir kapasitörü yada mosfeti arızalanırsa, bu garanti kapsamında halledilmesi gereken bir sorundur.

evet, ups kullanmak zorunda değilsin, ama bu gibi elektrik dalgalanmalarında bozulan ürününü garantiye yollama şansın da kalmaz ups kullanmazsan. çünkü bu anakartın bir suçu değildir, eğer psu anakarta gerekli akımı belli voltaj aralığı içinde sağlamazsa anakart bozulur. bu arıza anakartın kötülüğünden yada hatasından değildir, güç kaynağı, voltaj dalgalanması sonucu hatalı davranıp anakartı yakmıştır.

bunu anlamamakta neden ısrar ediyorsunuz konigstiger?
  • quote:

Orjinalden alıntı: StrangerXT

herşey normalken, anakartın durduk yere bir kapasitörü yada mosfeti arızalanırsa, bu garanti kapsamında halledilmesi gereken bir sorundur.

evet, ups kullanmak zorunda değilsin, ama bu gibi elektrik dalgalanmalarında bozulan ürününü garantiye yollama şansın da kalmaz ups kullanmazsan. çünkü bu anakartın bir suçu değildir, eğer psu anakarta gerekli akımı belli voltaj aralığı içinde sağlamazsa anakart bozulur. bu arıza anakartın kötülüğünden yada hatasından değildir, güç kaynağı, voltaj dalgalanması sonucu hatalı davranıp anakartı yakmıştır.

bunu anlamamakta neden ısrar ediyorsunuz konigstiger?

Yapılması gereken çok basit aslında gönderirsin garantiye önceden de söylemiş olduğum gibi kimin hatalı olduğu ortaya çıkar bu kadar basit. Arkadaşların dediklerine katılmıyorum açıkcası.

• quote:

Orjinalden alıntı: Konigstiger

Yahu madem yanma olayında almayacakta neden alacaklar garanti için babasının hayrınamı garanti veriyo almak zorundalar herkes ups kullanmak zorunda değil zaten garantiyi veriyorsan bunları göze alıp veriyorsundur laf olsun ortam yeşil olsun diye değil

Hayır,sebekedeki akım dalgalanmalarından dolayı oluşabilecek hasarlar garanti kapsamı dışıdır.Garanti sözleşmesinde bu madde açıkça yazılıdır.Öyle keyfine göre almak zorunda değiller...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.