1-bir güreş müsabakasında taraftar alttaki pehlivana yardım etmek için 'ayağını al ayağını' diye bağırınca pehlivan üstteki rakibini göstererek elimden gelse canını alacağım ama müsade etmiyorki!... 2-kadıköy camiinde vaaz vermekte olan osman demirci hocaya HOCAM AT NALINI EVİMİZİN KAPISINA ASARSAK UĞUR GETİRİRMİ? diye sorarlar. demirci hoca ZANNETMİYORUM der O NALLARDAN HER ATTA 4 TANE VAR AMA BÜTÜN GÜN KIRBAÇ YAMEKTEN KURTULAMAIYORLAR. 4-ünlü filazof diyojen gezinti yaparken yolda kibrinden ve gururundan geçilmeyen bir adama rastlar.bulundukları yer okadar dardır ki biri çekilmeyince diğeri geçemez. kibirli adam diyojene ben bir serserinin önünden kenara çekilemem der.diyojen kenara çekilerek gayet sakin ben çekilirim der 5-ingiltere kralı george ile görüştüğü sırada gandi nin üstünde herzaman ki gibi beyaz bir örtü varmış.davetten çıkınca bi kişi sormuş kıyafetiniz bir kralla buluşmak için yeterlimiydi? gandi hiç aldırmadan cevap verir kral ikimizede yetecek kadar giyimliydi... 6-selim gündüzalp sosyoloji hocaları olan seyid ahmet arvasiye hocam demiş insan maymunun gelişmiş şeklidir diyorlar nediyorsunuz? hoca şu cevabı vermiş o mantığa göre çınar ağacıda maydonozun gelişmişidir 7-amerikalı iş adamı bir çinli ile alay ederek sormuş ölüleriniz mezarlarınıza koyduğunuz prinçleri nezaman yiyecek çinli başını kaldırmadan cevap vermiş sizin ölüleriniz koyduğunuz çiçekleri kokladığı zaman 8-hayat kırkında başlar diyen bir kişiiye said turhan şu karşılığı vermiş tabii otuzbeşide ölmezsen... 9-talebelerinden biri konfüçyus'a ölüm nedir diye sorduğunda konfüçyüs hayat hakkında ne biliyorsun ki sana ölümden bahsedeyim... 10-köylü yeni doğan bir sıpayı almış evine götürürken iki ortaokul öğrencisi kendisine takılır ve hayrola amca derler oğlunu nereye götürüyorsun? adam kendine yapılan bu terbiyesizliğe aldırmamış görünerek cevap verir gittiğiniz okula kaydını yaptırmaya götürüyorum... arkadaşlar şimdilik bukadar en kısa sürede tekrar yazıcam...