Domain Adı :www.oyun-arsiv.com Kayıt Tarihi : 05/12/2018 Bitiş Tarihi : 05/12/2019 Registrar : Godaddy Transfer Ücreti : - Minimum Fiyat : 400 Başlangıç fiyat : 400 Minumum artış : 50 Bitiş Tarihi : 11.03.2019 Hemen Al : 800
Sitenin aylık getirisi: Adsense Detaylar Aşağıda Kategori, sitenin içeriği nedir: Metin2,Gta5,Ets2,Android,Pc Günlük hit sayısı, kaynak link: Detaylar Aşağıda Domainin yaşı : 1 Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Full Ücretli Lisanslı, Yönetim Panel ile Birlikte Hosting dahil midir: Evet Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
### DETAYLI BİLGİ ###
Öncelikle Merhaba;
Sitemizi 5Aralık2018 Tarihinde Açtım
Tasarım içerik google adsense reklam seo v.s derken 2.5 ay içerisinde site tam düzene girdi ve beklediğimdende yüksek etkileşim oldu herhangi bir sosyal ağdanda reklam dahi yapılmadı + 1 adet link dahi verilmedi
Satma Nedenim Tek Basıma Yapamıyorum iş güç uğraşamiyorum pek fazla site isleri duzenli icerik ister eğerki satamazsam editor alıp devam edicem son çare
Alan adı Kayıt: 05/12/2018 - 05/12/2019 Hosting: Wordpress Sınırsız (detaylı bilgi ö.m) Whois koruması transfer korumasi mevcut Site wordpress tabanlıdır ve alanadına lisanslıdır baska alan adında çalısmaz Google adsense sorun yoktur reklamlar gayet yerinde ve sorunsuzdur ( panelden degistirilebilir) Seosu gayet iyidir (2.ay) olmasina ragmen google gorsellerde ilk sayfada 5-6 adet indexi var Ben indirme linklerinde link.tl den yapiyordum isterseniz kaldirabilirsiniz Https:// ( SSL SINIRSIZ) Yönetim paneli çok basittir icerik ekleme v.s sadece seo yapmak biraz yorar (normal olarak) Google xml robots v.s hersey eklidir hazır halde İndex olayı otomatiktir hicbir sekilde 1 sayfa bile manuel indexletmedm 2-3 gunde bir otomatik olarak sorunsuz google indexliyor GELELEİM ALEXA NOTLARINA
Global: 7M.993B
Türkiye : 114.540
(2 aylık site için)
Alacak arkadas sadece aylık hosting odeyecek odeyecegi ucret 5$ Baska hicbir yere ucret odemeyecek 1 ay kadar yapamadigi yerlere yardimci olurum nerde ne var v.s
NOT: İstenilen yerlere bakılabilir adsense v.s banı google engellemesi yasaklaması bot engeli v.s yoktur tertemiz sicildir.
FİYAT OLARAK FULL LİSANS PANEL+ADSENSE HESABI+SSL+ALANADI+HOSTİNG HESABI+LOGOSU GEREKLİ YEDEK DOSYALARLA BİRLİKTE