Şimdi Ara

HAZIR KURULU EKSİKSİZ GAMING SİSTEM! 144HZ MONİTÖR 4500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakart= MSI A320M BAZOOKA (sıfır üründür 1.5 yıldan fazla garantili)
    İşlemci= AMD Ryzen 3 1200 (sıfır üründür değişimden geldi 1ay önce 1 yıldan fazla garantili)
    Ram= Reeinno Ram 8 GB DDR4 2400mhz(aliexpress ile aldım sıfır ürün)
    Ekran Kartı= MSI RX580 GAMING X 4G (sıfır üründür 2 yıldan fazla garantisi mevcut)
    Kasa= Everest Rampage Falcon-X 4rgb fan (sıfır üründür 2 yıl garantisi mevcut)
    Güç Kaynağı= TOUGHPOWER XT 80PLUS 775W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI (eski sistemimden çıkardım fanını değiştirdim taş gibidir garanti yok)
    Ssd= Reeinno M.2 256 GB ssd (aliexpress ile aldım sıfır ürün)
    Monitör= ViewSonic XG2401 24" 1ms (2xHDMI+Display) FreeSync/GSync FHD Oyuncu Monitör ( 1.5 yıldan fazla garantili )
    Klavye= Lenovo KU-0225 (faturalı)
    Mouse= A4 TECH BLOODY V7 ultra core3 kilidi açık (garanti bitti faturalı)
    Kulaklık= Philips SHG7980 (Faturalı sıfır ürün)
    İşletim Sistemi= Orjinal windows 10 pro mevcut sistemde. Key ile verilecektir
    Hoparlör= Creative SBS A250 2+1 Speaker (garanti bitti)

Görüntülü açıp oyundaki performanslarını gösterebilirim. Takas yoktur. Parça satışı yoktur. Pazarlık vardır. Önce havale sonra kargo şeklinde veyahut elden alışveriş olabilir. Sormak istedikleriniz varsa pm yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

Fiyat= 4500tl

HAZIR KURULU EKSİKSİZ GAMING SİSTEM! 144HZ MONİTÖR 4500 TL HAZIR KURULU EKSİKSİZ GAMING SİSTEM! 144HZ MONİTÖR 4500 TL HAZIR KURULU EKSİKSİZ GAMING SİSTEM! 144HZ MONİTÖR 4500 TL HAZIR KURULU EKSİKSİZ GAMING SİSTEM! 144HZ MONİTÖR 4500 TL HAZIR KURULU EKSİKSİZ GAMING SİSTEM! 144HZ MONİTÖR 4500 TL HAZIR KURULU EKSİKSİZ GAMING SİSTEM! 144HZ MONİTÖR 4500 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom.X -- 6 Temmuz 2019; 10:17:24 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.