Şimdi Ara

Hazır Masaustu PC tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm.. Arkadaşlar oyun bilgisayarı arıyorum oğluma.daha yaşı küçük.. 8000 e kadar tavsiye edebileceğin hazır bir sistem mevcut mu.. konu ile ilgili bilgim çok az. İ7 den aşağısı olmaz diyorum lakin fiyat araligima uyar mı bilemem.. saygı çerçevesinde yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden Allah razı olsun

• Monitör dahil mi hariç mi?
  • Malesef o bütçeye i 7 li sistemler olmaz keşke olsa. 8000 bandına i3 ler veya ryzen 3 ler ancak oluyor sıfır hazır sistemlerde. 2. elde daha eski nesil i7 lerle bile çok zor.

O fiyat aralığına ancak sıfır hazır sistemler de mönitör hariç, i3 lü gtx 1050 li ekran kartlı sistemler iyi araştırılarak bulunursa bulunur.

Genel de o fiyat aralığına bu linkteki gibi kombinasyonlar olur piyasada.

www.incehesap.com
    Quinn V2 | Intel i3 10100F | 8 GB DDR4 | GTX 1050 Ti 4 GB | 240 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/quinn-v2-oyuncu-bilgisayari-fiyati-35561

• eysanbaba66 E kullanıcısına yanıt

diğer konuda tam bahsettiğim yanlışa denk geldin.

Malesef onlar baya bir eski nesil işlemci o paralar onlara verilmez sokağa atılmış olur. Belirttim gibi daha yakın daha güncel sistemler olmalı bnm verdim linkteki gibi. 8000 bütçe ile güncel bir i 7 olmaz çok eski olanlar olur o da sadece adı i7 olur , böyle verdiniz linkteki eski sistemlerden uzak durun tavsiyemdir.

• Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt
    Dostum gaming.gen.tr. de
    https://www.gaming.gen.tr/etiket/pchocasi-gg6?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/
    10000.. ne dersin.. alınabilir mi.. fiyat olarak cazip mi
    Onu demin başka biri daha sordu fiyat ve parçalar değismediyse gayet iyi aslında fiyata göre . Kaldıysa değerlendirilebilir .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.