Herkese iyi akşamlar. 12. sınıf bilgisayar öğrencisiyim. Geçen sene sadece çok az bi html gördük. Yeni gelen hocamızda işledik diye sağlam bi ödev verdi.hazır şablon kullanmamıza izin verdi ancak kontrol etmesi için verdiğimde şablonda olan bi özelliği beğenmedi ve değiştirmemi istedi. Malum Lysye çok az bi zaman kaldı ve uğraşıp o ayarı değiştirmeye inanın zamanım yok.(bir yandan staja gidiyorum). Sorunum şu; Sitede her hangi bir yerde bir yazıya link verdiğimizde, yazının üzerine gelince yazı otomatik büyük harfe dönüşüyor.biraz baktım ama yapamadım.nasıl yapılacağı konusunda yardımcı olursanız çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler.
öncelikle teşekkürler.malesef işime yaramadı çünkü bunda sadece yazının puntosu büyüyor, benimkinde sadece yazı küçük harf iken büyük harfe dönüşüyor.ayrıca eğer böyle yapılmış olsaydı tek tek uğraşılırdı sayfanın herhangi bir yerinde (tablo içinde, menülerde,vs...) link verdiğimde oluyor.sanırım css kodları ile ilgili
sorunu çözdüm. dediğim gibi css kodlarında bi sıkıntı varmış. css kod dosyasında linkler uppercase olarak kaydedilmiş.bigcase olarak değiştirince sıkıntı ortadan kalktı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme