Arkadaşlar ben siteme hazır sayaç eklemek istiyorum.Hangi siteden ekleyebilirim?bana önerebileceğiniz site veya yollayabileceğiniz bir flash sayaç varmı?Aslında biliyorum asp veya php ile oluşturabilirim kendim ama benim site meb.k12.tr uzantılı.o yüzden desteklemiyor.şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar ben siteme hazır sayaç eklemek istiyorum.Hangi siteden ekleyebilirim?bana önerebileceğiniz site veya yollayabileceğiniz bir flash sayaç varmı?Aslında biliyorum asp veya php ile oluşturabilirim kendim ama benim site meb.k12.tr uzantılı.o yüzden desteklemiyor.şimdiden teşekkürler...
Şöyle bir alıntı var, bir dene istersen.
1-) Yeni bir not defteri acıp asagıdaki kodları icine koyup adını count.php yapıp kaydediyorsunuz.
<? ################################################################ # PHP/Flash: Gerçek Zamanlı Sayaç v1.0. # # (C)2005 Set by rd (reco@recodesign.com) # # Hitiniz bol olsun : # #http://www.recodesign.com # # # ################################################################
# Bu dosya sayaç hitimizin tutulduğu dosya. # Sayacın kaçtan başlamasını istiyorsanız bu dosyaya o değeri girin. Örneğin "1". $counterFile = "count.txt";
# Sayaç ne kadar süre sonra yenilensin # (Default= 100, 100 saniye sonra sayfayı refresh yaptığınızda sayaç artar $reload_limit = 100;
Son olarak count.php, count.txt ve ekte verdigim count.swf bu uc dosyayı sitenizin ana dizini icine atıyorsunuz.
teşekkürler arkadaşlar,daha öncede söylediğim gibi site meb.k12.tr uzantılı olduğu için benm siteye php veya asp olmuyo.ama yinede saolun.bir siteden buldum zaten sayaç.yinede cvpladığınız için teşk.
Rica ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme