Selam arkadaşlar, şu an hali hazırda kullandığım kasa ve güç kaynağımı değiştirmek istiyorum. Elimdeki parçaları yazayım.Anakart : Asus TUF GAMING X570-PLUSİşlemci : AMD Ryzen 7 3700X İşlemci Soğutucusu : AMD Wraith Prism Max (Stok Soğutucu)Ekran Kartı : Sapphire RX 5700 XT Nitro+Bellek : Corsair 2x8 GB 16 GB 3000MHz CL 16 Bellek (Trident Z Neo RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3600 MHz CL16 ile güncellenecek)Güç Kaynağı : Sharkoon 650W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç KaynağıKasa : Sharkoon TG4 RGB Midtower KasaHava akışı düzgün olan, 4 fanlı bir kasa tercihim olurdu, tavsiyelerinizi bekliyorum.Not : İsveçte yaşıyorum, hava her daim soğuk
Güç kaynağınız gayet kaliteli ve sisteme yetecek pozisyondadır neden değiştirme gereği duyuyorsunuz ?Xpg core reactor 750w GoldXpg battlecruiserBu ikiliye sahip olabilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: ThE LoStGüç kaynağınız gayet kaliteli ve sisteme yetecek pozisyondadır neden değiştirme gereği duyuyorsunuz ?Xpg core reactor 750w GoldXpg battlecruiserBu ikiliye sahip olabilirsin.Cevap için teşekkür ederim, elimdeki kasa ve güç kaynağını yeğenime toplamayı planladığım bilgisayarda kullanmayı planlıyorum, bir araştırayım