form sitesi değil zaten ya.. donanım haber gibi ama basit yani. hazır olanları oluyormuş heralde onun ücretsiz...
quote:
Orjinalden alıntı: galaxy0026
form sitesi diye bişey duymadım hiç
form başka forum başka, sizin istediğiniz forum , formiletişim veya başka bilgileri almak için kullanılır. bir sürü forum script' i bulabilirsin, phpBB 2 veya 3 (2 daha basittir) , vBulletin, SMF vs. fakat bunların hepsi ayrı bir database vs isteyeceğinden kulllanman zor olabilir, bunun yerine basit bir şeyler istiyorsan theflood arkadaşın verdiği linke de bakabilirsin
Arkadaslar bu soruyu ben sorayım. zaten amator bir web sitem var fakat insanlar buna uye olabilsin bilgi ve resim yukleyebilsin istiyorum ve bu yukledikleri bilgileri ziyaretciler girip gorebilsin. bunu nasıl yapabiliriz hazır scripler varmı ben ucretsiz bir programla yaptım web sitemi ve html ye cevirip prog aracılıgı ile bu formu nasıl ekleyebilirizille basla bir progmu kullanmam lagzım frontpage gibi yoksa kes yapıstırla siteyeb saat ekler gibi yapabilirmiyim yardımcı olursanız cok sevinirim tesekkrler
quote:
Orjinalden alıntı: berne15
Arkadaslar bu soruyu ben sorayım. zaten amator bir web sitem var fakat insanlar buna uye olabilsin bilgi ve resim yukleyebilsin istiyorum ve bu yukledikleri bilgileri ziyaretciler girip gorebilsin. bunu nasıl yapabiliriz hazır scripler varmı ben ucretsiz bir programla yaptım web sitemi ve html ye cevirip prog aracılıgı ile bu formu nasıl ekleyebilirizille basla bir progmu kullanmam lagzım frontpage gibi yoksa kes yapıstırla siteyeb saat ekler gibi yapabilirmiyim yardımcı olursanız cok sevinirim tesekkrler
Bahsettiğiniz şey web programlama dilleriyle olur.Yani kompleks sistemler.Mesela ücretsiz joomla gibi sistemler var onların kullanımı ve editlenmesi basit.Ama kendim yapıcam diyorsanız çok zahmetli ve uzun işler ama herkes web programlama bilerek doğmuyor.Düzenli çalışma ve araştırmayla öğrenilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme