Şimdi Ara

HAZIR SİTEME EKLEYEBİLECEĞİM FORM KISMI VAR MI KOLAY VE ÜCRETSİZ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizleride sorumlarımla sıkıyorum ama hem kaynaşmak olsun hemde öğreneyim diye budan yazıyorum yoksa google bakabilirim ama. maksat bilgi paylaşmak...

• biraz açık yazarsan?ne formu?anket türü mü iltişim formu gibi mi?
  • dostum sen ciddi ciddi form istiyosun
  • Form sitesi demeyelim. Sitenin içinde normal basit bir form olayı zor mu olur.
  • form sitesi diye bişey duymadım hiç
  • form sitesi değil zaten ya.. donanım haber gibi ama basit yani. hazır olanları oluyormuş heralde onun ücretsiz...

quote:

Orjinalden alıntı: galaxy0026

form sitesi diye bişey duymadım hiç
  • buradan bulabilirsin iyice araştır siteyi
    quote:

Orjinalden alıntı: DouBLeKeYF

Sizleride sorumlarımla sıkıyorum ama hem kaynaşmak olsun hemde öğreneyim diye budan yazıyorum yoksa google bakabilirim ama. maksat bilgi paylaşmak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DouBLeKeYF

form sitesi değil zaten ya.. donanım haber gibi ama basit yani. hazır olanları oluyormuş heralde onun ücretsiz...

quote:

Orjinalden alıntı: galaxy0026

form sitesi diye bişey duymadım hiç

form başka forum başka, sizin istediğiniz forum , formiletişim veya başka bilgileri almak için kullanılır.
    bir sürü forum script' i bulabilirsin, phpBB 2 veya 3 (2 daha basittir) , vBulletin, SMF vs. fakat bunların hepsi ayrı bir database vs isteyeceğinden kulllanman zor olabilir, bunun yerine basit bir şeyler istiyorsan theflood arkadaşın verdiği linke de bakabilirsin

• Arkadaslar bu soruyu ben sorayım. zaten amator bir web sitem var fakat insanlar buna uye olabilsin bilgi ve resim yukleyebilsin istiyorum ve bu yukledikleri bilgileri ziyaretciler girip gorebilsin. bunu nasıl yapabiliriz hazır scripler varmı ben ucretsiz bir programla yaptım web sitemi ve html ye cevirip prog aracılıgı ile bu formu nasıl ekleyebilirizille basla bir progmu kullanmam lagzım frontpage gibi yoksa kes yapıstırla siteyeb saat ekler gibi yapabilirmiyim yardımcı olursanız cok sevinirim tesekkrler
  • quote:

Orjinalden alıntı: berne15

Arkadaslar bu soruyu ben sorayım. zaten amator bir web sitem var fakat insanlar buna uye olabilsin bilgi ve resim yukleyebilsin istiyorum ve bu yukledikleri bilgileri ziyaretciler girip gorebilsin. bunu nasıl yapabiliriz hazır scripler varmı ben ucretsiz bir programla yaptım web sitemi ve html ye cevirip prog aracılıgı ile bu formu nasıl ekleyebilirizille basla bir progmu kullanmam lagzım frontpage gibi yoksa kes yapıstırla siteyeb saat ekler gibi yapabilirmiyim yardımcı olursanız cok sevinirim tesekkrler

Bahsettiğiniz şey web programlama dilleriyle olur.Yani kompleks sistemler.Mesela ücretsiz joomla gibi sistemler var onların kullanımı ve editlenmesi basit.Ama kendim yapıcam diyorsanız çok zahmetli ve uzun işler ama herkes web programlama bilerek doğmuyor.Düzenli çalışma ve araştırmayla öğrenilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.