Şimdi Ara

hazir templateler!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    su aralar web tasarimina sardirdim bişeler öğrenmek istiyorm bi kaç bu işi bilen arkadasim var yada bildiğini sandiğim.Hazir templateleri önerdi ama bundan sonrasinii anlayamadim tam olark.dreamviewer ,flas,frontpage fln dedi sonra bidaha konusamadk bilenkişilerden yardim bekliyorm!

• yok siz beni yanliş anladiniz template hazir var ztn :) sadece ondan sonraki işte dreamviewer flash tir forntpage dir bu programlarin hepsi lzm mi? dreamviewer'ın downloadını bulamadm bide
  • Tasarımcının vazgeçilmez araçları Photoshop Dreamweaver ve flashdır. Ama bunların bir ileri seviye için uygun olan programlar. Eğer yeni başladıysan dreamweaver öğretici eğitici videolarını izleyerek kendini geliştirmeni öneririm
  • hmmm pek bilgim olduğu sölylenemez :) ben dreamviewerla basliyim ozmn :) pc müh. okucamda 1. sınıf olacağım busene baklm çookk tskr ederm problerle karsilasirsam size sormaktan çekinmem :) tskrler tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmac** -- 7 Eylül 2009; 19:37:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.