Şimdi Ara

Hazır veyahut toplama sistem önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba gözümü kararttım ve bir sistem toplamaya karar verdim ama uzun zamandır teknolojiyi ve gelişmeleri takip edemediğim ve Pekte iyi bilmediğimden dolayı sizin yardımınıza ihtiyacım var böyle bir hazır sistem buldum sizce nasıl sitem özelleştirilme özelliği olduğu için sitede öneriniz var mı . Farklı sistem önerilerinede açığım lütfen yardımcı olur musunuzhttps://www.itopya.com/swaggybark-ultra-intel-core-i7-11700k-msi-geforce-rtx-3070-ventus-3x-oc-8gb-16gb-ddr4-1tb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrhasill -- 30 Ağustos 2021; 15:0:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bütçe?

• 25 civarı düşünüyorum herhangi güvenilir bi sitedende önerileriniz varsa sevinirim :)

• 25 bin civarı düşünüyorum fakat 2-3 bin daha koysan biraz daha fark yapar derseniz onuda verebilirim

• 22 etmez o sistem.

hazır pc arama işi çok yorucu. bilindik bilinmedik bir sürü satıcıyı/firmayı araştırmak lazım.

parça parça alsan, bakacağın birkaç yer var sadece; takibi çok daha kolay.

ekran kartı için takip konusunu, diğer bileşenler için n11, hepsiburada, ince, itopya, amazon gibi yerleri takiple iş biter. ayrıca her parçanın ayrı garantisi de olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 30 Ağustos 2021; 15:40:12 >
  • Parça parça olunca fiyatta artıyor değişiyor ama

• mrhasill M kullanıcısına yanıt

nasıl artıyor fiyat? artmaz.

birazcık sabırla o bütçeye daha iyi sistem kurulur.

ekonomi yapacam dersen şu an zor parça ekran kartı. diğer parçalar kolay.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama sistem tavsiyesi
    6 gün önce açıldı
    Hazır Sistem Tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl mesela

• Ekran kartında letgo gibi yerlerde kapalı kutu olarak satan çok kişi varda Amazon garantili felan yinede güven olmuyor

• itopya sıkıntılı bir firma sinerji daha iyi hazır pc vs işlerde

sinerji.gen.tr
    Sinerji Saturn Intel Core i7 11700F 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX3080 EVGA [Ray Tracing PC]
    https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-saturn-intel-core-i7-11700f-32gb-1tb-nvme-m2-ssd-rtx3080-evga-ray-tracing-pc-p-37594
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Çok güzele benziyor. Güvenilir site mi

• mrhasill M kullanıcısına yanıt

güvenilir site

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.