merhaba arkadaşlar ben web sitesi yapmaya çalışıyom ama ziyaretçi defteri eklemek istiyomhttp://www.aspindir.com/Kategoriler/ASP/Ziyaretçi%20Defteri bu sitede asp olarak var ben bunu front page te yada dreamweaver da nasıl yapacam yada nasıl yapılır bileniniz varsa yardımcı olursa sevinirim.
gezginler ve bir çok site de var ama böyle hazır yok mu kendi içinde kendi sitemin içine koyamazmıyım... mynet ve tripoda mesela ekliyeceğim Teşekkür ederim...
daha önce de bu konu dile getirilmiş ama nasıl yapılır bi ipucu vermemiş olurmu olmazmı diye ama ben küçük birşey yapcam tripod ve mynet te sizce nasıl olur. ametörce uğraşıyom öğrendimmi daha iyi birşey yapacam kesin.
Tamamen html ile yaptım (frontpage yoluyla). Şimdi bu siteye nasıl bir ziyaretçi defteri eklicem asp php ile yapılanları koyamıyom mu buna . gezginleri yaptım ama oda arada bir hata veriyor girmiyor. kendim buna ekleyemem mi...
eşekkür ederim
www.kibriscikhem.gov.tr adresinin ziyaretçi defteri download yapılıyo ordan bak belki işini gorur...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme