dün akşam kesin kanaatimi verdim.bu dizinin ne kadar boş bir senaryo içinde sallandığını gördüm.özcan denizin bakışlarından ve gülüşünden nefret eder oldum.aldatmak bile sanki onun hakkıymış ve alemin kralıymış gibi davranması,kadınlar arasında mekik dokuyup kasıntı kasıntı dolaşması artık bıktırdı. izlemiğcem
eh yane şarkıcıdan ne kadar oyuncu olabilirki zaten.anlamadım nokta bu kadar boş bi dizi hatta boş diziler nasıl reyting alıyo kırcam kafayı
quote:
Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan
eh yane şarkıcıdan ne kadar oyuncu olabilirki zaten.anlamadım nokta bu kadar boş bi dizi hatta boş diziler nasıl reyting alıyo kırcam kafayı
gökhan kırdar saolsun, sırf müziği için izleyen var diziyi yahu...
quote:
Orijinalden alıntı: adelpha
gökhan kırdar saolsun, sırf müziği için izleyen var diziyi yahu...
Alıntıları Göster
esra doğru yolu bulduğuna sevindim ,böyle abuk dizi hayranı diğer arkadaşlar da tez zamanda görür işallah yani
quote:
Orijinalden alıntı: Preston
esra doğru yolu bulduğuna sevindim ,böyle abuk dizi hayranı diğer arkadaşlar da tez zamanda görür işallah yani
soğuk zaten , bi sürü mafya bozuntusu kendi kendilerine sağa sola ahkam kesiyo millet de oturup izliyo onu ciddi cidi
quote:
Orijinalden alıntı: Preston
soğuk zaten , bi sürü mafya bozuntusu kendi kendilerine sağa sola ahkam kesiyo millet de oturup izliyo onu ciddi cidi
Alıntıları Göster
ben sırf ordaki kız için izliyorum havinmiydi neydi adı
quote:
Orijinalden alıntı: sLaye®
Alıntıları Göster
abi hakikaten boş bi dizi ya ben artık tv izlemeyi bıraktım hafta da toplam birkaç saat anca insana izletecek birşey sunmuyorlar kolay kolay
quote:
Orijinalden alıntı: ensartas
abi hakikaten boş bi dizi ya ben artık tv izlemeyi bıraktım hafta da toplam birkaç saat anca insana izletecek birşey sunmuyorlar kolay kolay
Alıntıları Göster
Avrupa yakasini izle
quote:
Orijinalden alıntı: JoS
Avrupa yakasini izle
Alıntıları Göster
Aliye
quote:
Orijinalden alıntı: sLaye®
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: sLaye®
aynen
quote:
Orijinalden alıntı: Ferre
quote:
Orjinalden alıntı: sLaye®
aynen
Alıntıları Göster
haziran gecesi mi o ne ya aptalların dizisi herhalde özcan kasıntısı yakışıklı görünmeye çalışmaktan oyun oynayamıyo. bir insan bağırırken,kızını severken,ağlarken demi karizma olur peeeehhhhh çok dandik...müziği mükemmel o ayrı. AVRUPA YAKASI VE SOUTH PARK
quote:
Orijinalden alıntı: ADSIZ
haziran gecesi mi o ne ya aptalların dizisi herhalde özcan kasıntısı yakışıklı görünmeye çalışmaktan oyun oynayamıyo. bir insan bağırırken,kızını severken,ağlarken demi karizma olur peeeehhhhh çok dandik...müziği mükemmel o ayrı. AVRUPA YAKASI VE SOUTH PARK
Alıntıları Göster
BEN BAŞINDAN BERİ HİÇ İZLEMİYORUM AMA YAZIN TANITIMLARI DÖNERKEN YAĞMUR ŞARKISINA BAYILMIŞTIM BENCE BU KADAR HARİKA Bİ ŞARKI BÖYLE BİZ DİZİYLE HİÇ UYUŞMADI TATİLDE EVE GİTTİĞİMDE ANNEMLER İZLERKEN GÖZ ATMAK ZORUNDA KALDIMDA NE KADAR YAPAY VE DONUK OYUNCULAR HEPSİ NAZ ELMAS DAHİL OLMAK ÜZERE ÖZCAN DENİZ İ TARTIŞMAYA GEREK YOK ZATEN OYUNCULUĞU BAŞ PARMAĞIYLA BURNUNU SİLEREK ARTİSTLİK YAPMASINDAN İBARET DEĞİLMİ
quote:
Orijinalden alıntı: ironhand
BEN BAŞINDAN BERİ HİÇ İZLEMİYORUM AMA YAZIN TANITIMLARI DÖNERKEN YAĞMUR ŞARKISINA BAYILMIŞTIM BENCE BU KADAR HARİKA Bİ ŞARKI BÖYLE BİZ DİZİYLE HİÇ UYUŞMADI TATİLDE EVE GİTTİĞİMDE ANNEMLER İZLERKEN GÖZ ATMAK ZORUNDA KALDIMDA NE KADAR YAPAY VE DONUK OYUNCULAR HEPSİ NAZ ELMAS DAHİL OLMAK ÜZERE ÖZCAN DENİZ İ TARTIŞMAYA GEREK YOK ZATEN OYUNCULUĞU BAŞ PARMAĞIYLA BURNUNU SİLEREK ARTİSTLİK YAPMASINDAN İBARET DEĞİLMİ
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ironhand
Burnunu karıştırmak istiyo galiba son anda vazgeçiyo (komplo teorisi)
Valla oyunculuklari senaryoyu bilmem benim hosuma gidiyo ne kurgu nede karakterler hosuma giden dizi müzigi bayiliyorum ya gökhan kirdardi galiba dehset bi titresimi var müziginin insan ruhunda
quote:
Orijinalden alıntı: Katta Kapıcıyım
Valla oyunculuklari senaryoyu bilmem benim hosuma gidiyo ne kurgu nede karakterler hosuma giden dizi müzigi bayiliyorum ya gökhan kirdardi galiba dehset bi titresimi var müziginin insan ruhunda
müziklere kimsenin lafı yok ki dostum
quote:
Orijinalden alıntı: ironhand
müziklere kimsenin lafı yok ki dostum
Alıntıları Göster
Basta begenerek ızlıyordum ama artık sıkıldım..ısıtıp ısıtıp seyırcıye sunuyolar