Şimdi Ara

Hazırlamış olduğum Flutter Eğitim Serisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: efendimuhendis

Seri güzele benziyor ellerinize dilinize sağlık. İlk fırsatta izlemeye başlayacağım. Normalde android ve Javascript biliyorum, ios yerine React native öğrenmeye karar vermiştim zaten javascript biliyorum diye ama sonradan vazgeçip Flutter kullanmaya karar verdim.

Native ile yapılabilecek ama flutter ile mümkün olmayan özellikler var mıdır? Fotoğraf çekme, qr kodu okutma vs?
    Fotoğraf ve QR kod okutma işlerini flutter da halledebilirsin.

Bildiğim kadarıyla şu anda flutter da uygulama içi satın alınma yapılamıyor yada tam olarak hazır değil !

Native olarak belki uygulaman arka plana düştüğünde bunu öğrenme şansın olabilir (belki de flutterda da vardır bilemiyorum)

Bu birazda senin yapacağın uygulamanın özelliği ile de alakalı.
    Eğer olayın backend dan data çekmek olacaksa muhtemelen flutter yeterli olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seriye eklediğim son video ile GridView kullanımını anlattım. RefreshIndicator ile ilgili bir bölümde var ama videonun o kısmı sorunlu olduğu için o konu hakkında yeni bir video çekicem.

Bu video ile alışveriş listesi serisini tamamlamış olduk. Hafta yeni bir seri ile videolara devam edicem.

İyi seyirler...

• Seriye eklediğim son video ile Flutter uygulamarını appbundle ve apk oluşturarak Google Play Store üzerinde yayınladık.

İyi seyirler...

• Flutter uygulamalarına Admob ekleyip uygulama içinde reklam göstermeyi anlatan video yayında. İyi seyirler....

• Seriye Cupertino widgetları ile ios uygulamasının nasıl geliştirildiğini anlatan videoyu da ekledim.

İyi seyirler...

• Flutter ile state management ve Provider paketini anlatan video yayında iyi seyirler.

• Yeni seri olan flutter ile WhatsApp clone uygulaması nasıl yapılır serisinin birinci videosu yayında.

Kanala abone olup destek olmayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrAy -- 29 Ekim 2019; 0:19:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flutter uygulamasına Firebase/Firestore nasıl ekleneceğini anlatan video yayında.

İyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrAy -- 1 Kasım 2019; 10:28:43 >
  • Sliver ve NestedScrollView kullanımı anlatan video yayında iyi seyirler.

• Apple App Store üzerinde flutter mobile uygulamaları nasıl yayınlanacağını anlatan video yayında.

İyi seyirler...

• Uzun zamandır konuyu güncellemeyi unutmuşun seriye eklediğim yeni videolar aşağıda. İyi seyirler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.