Bildirim
Hazırlık Okumak İstemiyorum (Muafiyeti Nasıl Geçebilirim) [CİDDİ]
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hangi uni?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
atatürk üniversitesi (Erzurum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronic -- 21 Ağustos 2013; 13:21:05 > -
İngilizce seviyen nedir ? İngilizce şart artık.Okulunun hazırlığı iyiyse yeniden düşün derim -
quote:
Orijinalden alıntı: Trapped Under Ice
İngilizce seviyen nedir ? İngilizce şart artık.Okulunun hazırlığı iyiyse yeniden düşün derim
ingilizce seviyemi nasıl ölçecem :) konuşarak rahat anlaşabiliyorum yabancılarla ama gramer im kötü :D -
Eger okulu bitirmek gibi bir acelen yoksa ben oku derim. Çünkü hazirlik kadar rahat bir senen daha olmayacak. Buna emin olabilirsin gerisini sen dusun artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence okumalısın. %30 olduğuna bakma sen, çünkü etraf da türkçe kaynak bulmak sıkıntı oluyor. Ki şöyle bir durumda var ki piyasa da ingilizce çok işine yarayacak. Fırsatın varken okumalısın. -
Bence oku tatil olmuş olur.Geçeyim diyorsan essay bilmen gerekir.Yani akademik makale yazımı.Dinleme iyi diyorsan tamam.Gerisi öyle veya böyle yapılır.
Ha bir de konuşma sınavı var.O artık senin becerilerine kalmış.Ama orada önemli olan konuşman.Yani doğru veya yanlış konuş.
Not: Pamukkale'ye göre yorum yaptım.Formatın aynı olacağını düşünüyorum.O ünide okuya biri daha iyi yardımcı olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanitas -- 21 Ağustos 2013; 13:42:25 > -
Bende bu sene selcukda elektrik elektronıgı kazandım benımde %30 ıngılızce.Tanıdıgımız bır cok kısıye
(ogretmen,ogretım uyesı) malesef oralarda verılen egıtımle YDS gıbı sınavlardan ıyı derece puan yapılacak egıtım
alınamıyormus. Sadece hazırlık oluyormus adı 1 sene ıngılızce okuyorsun sadece. Eger ımkanın varsa 1 senenı heba etme
hem muhendıslıgı okursun hemde ıngılızce ogrenırsın yaz tatıllerını degerlendırırsın.Sınavı gecmek ıcınde gecmıs yılların
sorularına bakabılırsın genelı cok yakın oluyormus. -
Kusura bakmayin tekrardan hortlatiyorum konuyu.
Adam muafiyet okumak istemiyorum demis herkes oku oku iyidir diyor.Ayni dert bende de var Mak. Muh. Nigde uni. %30 ingilizce.
Tercih yaparken bolumun yaninda ing diye yazilsaydi sittin sene yazmazdim orayi ama olan oldu size sorum nasil kurtulurum bu dertten cunku kaybedecek zamanim yok yas ilerledi,bu arada dgs ile kazandim oda sıkıntı,kactan baslatacaklari belli degil.
Ayrica turkce olan bir bolumde nasil bir salakliktir ki ZORUNLU hazirlik olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X