arkadaşlar ben adnan menderes üniversitesinde okuyorum hazırlık sınıfında devamsızlık sınırını geçmiştim ondan sonra daha okula hiç gitmedim. hocalara sorduğumda eğer kalırsan senenin basında ingilizce yeterlılık sınavına gireceksin onuda veremezsen 1. sınıfa kaydın yapılacak ama yabancı dil derslerini alamıyacaksın demişlerdi. Neyse hazırlık sınıfının yönetmeliğini okuduğumda ;
Yabancı Dil Hazırlık Sınıfında devamsızlık nedeni ile kalan öğrenciler, devam zorunluluğunu yerine getirene kadar birinci sınıfa kayıt yaptıramazlar." gibi bişe gördüm bu ne anlama geliyor. Bir de akademik takvime baktığım zaman eylülün 3'ünde yeni öğrenci kaydı ondan sonra da ders seçimleri falan var. benim yeni öğrenci kaydı yaptırmama gerek var mı ? Ve ders kayıtlarını bilgisayarımdan yapabiliyor muyum ? Yoksa kesin olarak okul başlamadan daha önce mi gitmem gerekiyor ?
Şimdiden teşekkür ederim eğer yardım ederseniz çok sevinirim.
güncel
güncel
güncel
açıkça diyor zaten devam zorunluğu yapcaksın tekrar hazırlık kuyacaksın buda devam zorunluluğu olcak
zaten otomasyondan bakarsın 1. sınıfa geçtin mi geçmedi mi diye üni kayıtları bitince
Hazırlıktan herhangi bir sebepten kaldıysanız bölümden ders alamazsınız. Yeniden öğrenci kaydı yapmanız gerek yok, çünkü siz zaten o üniversitenin öğrencisisiniz, bölüme de kayıtlısınız. Sadece hazırlık okuyorsunuz. Hazırlık zorunluysa tekrar etmek durumundasınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme