Arkadaslar kafama takilan birsey var.Hazirlik okuyan birisi, bittigi vakit yaz okulundan hemen ders alabilir mi? Ornek olarak 2015 haziranda bitecek olan hazirlik sinifi, 2015 temmuz 1. sinif derslerini yazdan alabiliyor mu?
Olmuyor.. Her üniversite için aynı olması lazım ama İstanbul Teknik Üniversitesi 'ni biliyorum böyle bir uygulama yok..
x2ykX
kullanıcısına yanıt
Peki dostum önceden bir üniversitede okumuş olup o üniversitenin derslerini İTÜ'de saydıran kişi hazırlık sonrası yaz okuluna kalabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: envercan07
Peki dostum önceden bir üniversitede okumuş olup o üniversitenin derslerini İTÜ'de saydıran kişi hazırlık sonrası yaz okuluna kalabilir mi?
Kalamıyor diye biliyorum.. Eğer İtü 'de hazırlık okumuşsa kişi haziran 'da temmuz 'da geçmiş olsa bile yaz okuluna kalamıyor zaten ocak 'ta hazırlık geçen biri İtü 'de irregular (dönem ortası) okula başladığı için yaz okuluna dahil olmuş oluyor.. Fakat senin ki biraz değişik bir durum bunu öğrenci işlerini arayıp kesin cevap alabilirsin.. Sistem yeni eğitim öğretim döneminde ders başlamaya dayalı itü 'de ve ocak 'ta hazırlığı geçenler dışında herkese aynı sistem uygulanıyor..
x2ykX
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim arayıp sordum yetkilinin bile kafası karıştı sonra yok olmaz dedi danışman hocamı bulayım bir de
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme