Arkadaşlar Hb'nın 29 Şubat indirimlerinde olan 29 tl lik 1.içlik sepete ekleyince kargo dahil 26 tl ye geliyor. dasha sonra 64,9 tl olan 2.içlik sepete ekleyince ikincisi bedava oluyor. ben ıslak mendillerden gelen çeki kullanarak sadece kargo parasına aldım ihtiyacı olan yada yararlanmak isteyen kombo yapabilir beruby iadesinide aktif ettim az da olsa geri gelsin...
Halı saha maçlarında giyilir mi bu
quote:
Orijinalden alıntı: EmuRu
ben bu seneye kadar içlik giymiyordum ama bu sene başladım gayet faydalı. soğuk kış günlerinde şortun altına giyebilirsin öyle yapan arkadaşlarım var çok abes durmuyor.
aykutali
kullanıcısına yanıt
Bende fiyat düşmedi link verebilir misin yada daha detaylı aciklarmisin
aykutali
kullanıcısına yanıt
Evet bende normalde giyen biri değilim ama üşüyorum kaledeyken,bende almayı düşünüyorum konu için teşekkürler baya güzel fırsat,ayrıca sepette pahalı olan ürünün bedava olması da cabası,başka kombolar da yapılabilir ucuz ürünün yanına pahalı ürün olarak.
Teşekkürler hocam almayı düşünüyorum fakat kaliteli mi bilginiz var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: essedullah_01
Bende fiyat düşmedi link verebilir misin yada daha detaylı aciklarmisin
Teşekkürler hocam almayı düşünüyorum fakat kaliteli mi bilginiz var mı?
ben thermoform un çoraplarını ve alt içliğini kullandım bu sene. gayet memnunum bu fırsatıda görünce hemen aldım ve paylaştım :)
eyvallah hocam, sabah aynı ürünleri denediğimde olmuyordu demekki farklı ürünler seçmek gerekiyormuş :)
Aldik bakalim
quote:
Orijinalden alıntı: İssiz Adam
Aldik bakalim
Aldım gitti çok teşekkürler bilgilendirme için her türlü kullanılır =)
quote:
Orijinalden alıntı: EmuRu
teşekkürler kargo parasına bende iki takım termal içlik aldım ıslak çekle.Bayaa sıcak oldu bu.
quote:
Orijinalden alıntı: kamerconkarli
Alıntıları Göster
Aldım ama şu 64 tl lik ürün pek parasına değer bişeye benzemiyor.
Uygunmus.
quote:
Orijinalden alıntı: kamerconkarli
Alıntıları Göster
Teşekkürler :)
quote:
Orijinalden alıntı: Palabıyık
Teşekkürler :)
Alıntıları Göster
65 liralık polar eşofman takımı ile de alınabilir içlik. ikisi beraber alınırsa 26 liraya geliyor yine.
quote:
Orijinalden alıntı: Evrekas
65 liralık polar eşofman takımı ile de alınabilir içlik. ikisi beraber alınırsa 26 liraya geliyor yine.
link verebilir misiniz
quote:
Orijinalden alıntı: aykutali
Arkadaşlar Hb'nın 29 Şubat indirimlerinde olan 29 tl lik 1.içlik sepete ekleyince kargo dahil 26 tl ye geliyor. dasha sonra 64,9 tl olan 2.içlik sepete ekleyince ikincisi bedava oluyor. ben ıslak mendillerden gelen çeki kullanarak sadece kargo parasına aldım ihtiyacı olan yada yararlanmak isteyen kombo yapabilir beruby iadesinide aktif ettim az da olsa geri gelsin...
beden ne almalı aceba normal kıyafette small giyiyorum