2 PARCA ROGUE SHELL +7(NO REBİRTH) 2 ADET MİRAGE DAGGER +7(NO REBİRTH) 3 PARCA WARRİOR +7 CHİTİN(NO REBİRTH) 3 PARCA ROGUE CHİTİN (NO REBİRTH) 3 TANE WOOD STAFF +8 3 TANE TWO HANDED SWORD +8 3 TANE MAUL +8 WE HB +7 UPGRADE +8 !!! OLURMU ??? OLMAZMI ?????
bence upgrade şans işi.şansına guvenıyosan bas.inş olur
Şans ama bence hb olmadan miragelerden biride +8 e geçebilir
olmaz..Hiç deneme bence..YTL ile sat..Yakacaksan bile en az ama en az; 6-7 parça shell 3 tane uniq(sword beast-toothvs..) 3-4 parçada high class +7 Silah olması lazım..uniqleri önce yakarsan shell ya da high class itemlerden biri +8 olabilir kârda olursun ama hb geçmez..En son uniqleri yakarsan hiç birşey geçmeden o zaman HB nin geçme şansı yüksektir..Keşke elinde 3-4 tane WOE olsa yakardın..Eğer biri geçerde Elleme bidaha..Server değiştir yada..
şans
ilk basta +8 dandikleri yak yoksa shelelr yandıktan sonra +9 olabilrler
İNŞ. MD +8 E GECER WEYA +8 SHELL DE OLUR EHUEHUEHUE
Çokk fazla item yakıyorsun hepsi patlarsa çökersin
woe yakılırmı ya kıyamam ben bu arada yakmaya çalıştıgıın itemlerden birisi up olacagı kesin
BEYLER ZATEN HB YANARSA PEŞİNDEN HEMEN WOE +7 Yİ BASICAM BİDE WOE +7 İM WAR AMA SUPER UGRADE YAPARIM SUAN BNM YAKICAK OLDUGUM İTEMLERİN COGUNU BEN BASTIM FAZLA ZARARIM OLMICAK
quote:
Orjinalden alıntı: QuasH
woe yakılırmı ya kıyamam ben bu arada yakmaya çalıştıgıın itemlerden birisi up olacagı kesin
woe leri tek tek yakardı ya..MEsela +4 woe mi war bas +5 yanar tahminimce..Ardından gömül HB yi..Ben Ronarkta bi WOE +6 basayım dedim 12 parça complate yaktım
bence geçmez geçmezsede yazık olcak
quote:
Orjinalden alıntı: omer48bin
bizim cafe sahibi geçenlerde +8shard, +8 chitin felan basmış. öyle fazla bişi de yakmamış.2-3 high class item. unique yakmana bile gerek yok.olacağı varsa olur zaten
iyide adam unique item basıcak high class değil ki
bu arada başarılar dilerim inş. olur ama mdlerden biri geçecek gibi geliyor +8e
Bence HB +8 olmaz ama sen bunlrı basarasan bence tane +8 waıor chıtın lur 1 tane +8 rogue chtının olur 1 tane +8 MD olur bas goru
Warıor +8 CHtın olursa ben alrım MSG atarsın olursaa...
Bu aada hangı serverdasın serverını da yazmamaıssın aresteysen %99 cogu yanar bence ama Upgrade ısı tamamen sans ısı ...