Şimdi Ara

HB Brita Elemaris Cool Filtreli Su Arıtmalı Sürahi Beyaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
5.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

https://www.sanalmarket.com.tr/mobile_v1/android/showProductDetail.do?psi=57740621&shopCategoryId=32925

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

Benimki geldi. Yanında 1filtre var. Filtreleri ortalama 20tl.

Hacim olarak düşündüğümden küçük. Aslında hacmi yeterli ama filtrelenmiş su bölmesi ufak. Henüz kullanmadım.

Filtrelenmiş bölüm kaç litre?
  • Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt
    Ürün 2.4 litrelik. Filtrelenmiş su 1.4 litre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4006 -- 22 Aralık 2017; 23:28:51 >
  • 4006 4 kullanıcısına yanıt
    Küçükmüş yav. Zırt pırt dolduracağız.
    Fiyatı da iyi aslında. Filtreleri de migrostan aldık mı tam olurdu.
  • Geçen satılan büyük bir modeli vardı fark ne muhtemelen aynı filtre kullanılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcc -- 22 Aralık 2017; 23:43:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet şuan yine düşük fiyat görülüyor ama filtre fiyatının çok yüksek olması insanı düşündürüyor
    bunun yerine damacana su alsak daha karlı olmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

evet şuan yine düşük fiyat görülüyor ama filtre fiyatının çok yüksek olması insanı düşündürüyor
    bunun yerine damacana su alsak daha karlı olmaz mı ?

bende alıp almamak arasında kararsızım filtre olayı düşündürüyor.

• Migroslarda bütün britalarda %30indirim var. Beylikdüzü 5m de bi türlü filtre bulamadım ama sürahiler 2 tip var biri 60 diğeri 70tl.ikiside benim hb den aldığımdan büyüktü. İçlerinde 1adet filtre mevcut.

Hb den almaktan daha mantıklı neredeyse aynı paraya kargo olmadan büyük boy alıyorsunuz

• sürahinin büyüklüğü konusunda şunu söyliyim. filtrenin takıldığı kabın büyüklüğü hepsinde aynı sanırım.yani aynı miktar suyu filtre ediyor hepsi.
    suyu yavaş yavaş filtre ettiği düşünülürse filtre işlemi bittikten sonra suyu içicez suyu filtre ettiği sırada sürahiye yeniden su koymak mantıklı gelmedi yanlış mı düşünüyorum

• Şu fiyattan bir türlü denk gelmedi ya fiyat sepette düşmüyor yada stokta yok.
  • wa$abi kullanıcısına yanıt
    Sürahilerde hacim farkı var. Bu yeni modelin avantajı daha ince olması. Buzdolabının kapağına sığabilecek şekilde dizayn etmişler. Hacmi nasıl bilmiyorum ama.

Bu arada, filtre ettikten sonra bir süre bekleyip içmek daha mantıklı. Yaptığım ölçümlerde 110 TDS'lik musluk suyunu filtre ettikten hemen sonra 80'e, bir süre bekleyince de 50 civarına düşürdüğünü tesbit ettim.
  • migros'daki filtreleri bitirmişler ya inanamıyorum. Tanesi 17 tl ydi galiba. iyi şimdi sürahiyi de almıyorum hadi buyur.
    migros'da filtre sürekli bulunuyor mu ve fiyatı indirimde oluyor mu ona göre sürahiyi alıcam

• Birkaç gün içerisinde Hepsiburada dan elemaris, migrosta marella xl aldım. Birkaç gün marella yi kullandım işini gayet iyi yapıyor, hacmi buyuk. Elemaris gelince çok daha şık ve daha yeni model olduğunu anladım. elemaris daha yüksek ama ince olduğu için hacmi daha küçük. Elemaris e su doldurmak çok daha pratik. Sürahi den bardağa su doldurmak daha kolay, çünkü daha az su kapasiteli yani hafif. Elemaris te ekstra olarak şu sertliğini görebiliyoruz.
    Elemaris tekrar indirime girerse britanin diğer modellerini değilde bu modelini almanızı tavsiye ederim.

Ürün kullanım kılavuzunda suyun bayatladigı ve günlük olarak tüketilmesi gerektiği yazıyor.
    Elemaris Sürahi nin küçük olması sorun yaratmiyor.

• Az evvel sürahiyi açtım. Su koymadım fakat inceledim. Hb de satılan bu model sanırım en yenisi. Eski modellerde gösterge sadece ay hesaplaması yöntemiyle calısıyordu. bu modelde ise hem ay bazında hemde tüketilen su miktarı bazında ölçüyor. Ayrıca suyun sertliğini ölçerek filtre değişim zamanını söylüyor. Göstergenin altında iki metal parça var suya temas ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4006

Birkaç gün içerisinde Hepsiburada dan elemaris, migrosta marella xl aldım. Birkaç gün marella yi kullandım işini gayet iyi yapıyor, hacmi buyuk. Elemaris gelince çok daha şık ve daha yeni model olduğunu anladım. elemaris daha yüksek ama ince olduğu için hacmi daha küçük. Elemaris e su doldurmak çok daha pratik. Sürahi den bardağa su doldurmak daha kolay, çünkü daha az su kapasiteli yani hafif. Elemaris te ekstra olarak şu sertliğini görebiliyoruz.
    Elemaris tekrar indirime girerse britanin diğer modellerini değilde bu modelini almanızı tavsiye ederim.

Ürün kullanım kılavuzunda suyun bayatladigı ve günlük olarak tüketilmesi gerektiği yazıyor.
    Elemaris Sürahi nin küçük olması sorun yaratmiyor.

Aynı anda aynı düşünceler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.