Şimdi Ara

HB-BUGÜNE ÖZEL--Takı, parfüm, kitap, saat, gözlük, aksesuar ürünlerinde 9.00-12.00 arası %20 indirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
2.644
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kacirdik. Parfumler cok iyi fiyata geliyordu. Bir de maximumla birleşince
  • Duyurana teşekkürler.

İndirim sayesinde Kitapların yanında deodorant bedavaya geldi.
  • Haber veren arkadaşa teşekkür ederim. Saat aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psirik

Duyurana teşekkürler.

İndirim sayesinde Kitapların yanında deodorant bedavaya geldi.

O NASIL OLDU HOCAM SORMASI AYIP :) BENDE BURBERY BIRDE AFTERSHAVE KAPTIM 50 USTU OLUNCA KARGO UCRETSIZ BIRDE YUZE 5 CANIMANNEM INDIIRMI BAYA IYI GELDI.. HABER VEREN ARKADASA TESEKURLER
  • barbaros5050 B kullanıcısına yanıt
    Normalde kitaplar 40 liraydı. İndirim ile 32 lira oldu. 8 liraya deodorant aldım. Zaten alacağım kitaplardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hb'yi takip ediyorum, haftada yada iki haftada bir bu tarz indirimler oluyor, parfüm ve aksesuarda geçen ay iki hafta üst üste %20 indirim yaptılar, herhalde devamı gelir, rastladığım anda yine konu açarım, kaçıranlar hiç üzülmesinler fırsatlar kaçmaz yenilerinden faydalanırlar, faydalananlara hayırlı uğurlu olsun..
    CANIMANNEM kodunu bir arkadaş daha evvel paylaşmıştı, konusu mevcut, kodun geçerliliği devam ediyor, bu kodu kullanmayı unutmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akten

ben hb'yi takip ediyorum, haftada yada iki haftada bir bu tarz indirimler oluyor, parfüm ve aksesuarda geçen ay iki hafta üst üste %20 indirim yaptılar, herhalde devamı gelir, rastladığım anda yine konu açarım, kaçıranlar hiç üzülmesinler fırsatlar kaçmaz yenilerinden faydalanırlar, faydalananlara hayırlı uğurlu olsun..
    CANIMANNEM kodunu bir arkadaş daha evvel paylaşmıştı, konusu mevcut, kodun geçerliliği devam ediyor, bu kodu kullanmayı unutmayın..

Hocam çok sağolun bırde bu 500 TL'ye kadar olan alışverişlerinizde %5 anında indirim! dıye bırsey var sanhırımındırım olayı hep var HB de
  • rica ederim, hocam %5 indirim kodunu sağolsun Bluecns isimli arkadaş paylaşmıştı, %5 indirim 15 mayısa kadar geçerliymiş..
    link bu;
    http://forum.donanimhaber.com/m_105430370/f_//tm.htm#105430370
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.