Bildirim
HB-BUGÜNE ÖZEL--Takı, parfüm, kitap, saat, gözlük, aksesuar ürünlerinde 9.00-12.00 arası %20 indirim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Uzgunuz,gecersiz sayfa
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
sayfa geçerli aynen başlıktaki ürünlerde %20 indirim var
ipad uygulanmasında geçerli değil
e-kitap okuyucu ve 22 ayar bileziklerde geçerli değil
indirim ürün sepete atınca anında uygulanır
tabi saat 09.00-12.00 arası -
Haber verdiğiniz için teşekkürler. Yalnız CANIMANNEM anneler günü %5 indirim kodunu ayrıca kabul etmedi. -
kargo ücreti çıkıyor bende.siarişi verdim .iade edicekler kargo ücretini -
rica ederim, evet aynen dediğiniz gibi %5 kodla zannediyorum birleşmiyor, parfümde denedim olmadı diğerlerinde henüz denemedim.. -
gram altında düşmüyor düşmemesi normal de kargo bedava da olmuyor? -
ilana göre belli limitin üstine kargo olmaması lazım ancak evet bazı ürünlerde limit üstü olsada kargo ekliyorlar.. -
Beyler sıcak birşeyler varmi gözünüze çarpan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı bilezikler az öncesine kadar %20 indirim işliyordu, az önce uyandılar heralde ürünleri kaldırdılar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
33 gram kaptım bi tane 2770 TL den on numara oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mumy002
33 gram kaptım bi tane 2770 TL den on numara oldu.
iptal etmezlerse ii hcm...pek sanmam ama...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hb bir garip oldu parfüm yanına bazı ürünler attım ürünlerin hepsi bedava oldu -
düzelttiler -
teşekkürler dün aldığım parfümden tekrar sipariş verdim geleni iade edeceğim. boşu boşuna 60tl kazık yemeyelim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
acil yardım 66 tllık parfum aldım 50 tl ustu ucretsuız kargo yazıyor ama ucret 4 tl gozukuyor neden acaba -
Babamın istediği kitaplar vardı, 3 kitap için toplam 20 tl normalden daha az ödedim.
haber veren arkadaşa teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: barbaros5050
acil yardım 66 tllık parfum aldım 50 tl ustu ucretsuız kargo yazıyor ama ucret 4 tl gozukuyor neden acaba
ARADIM DUZELTIM SIZDE KONTROL EDIP DUZELTIN EGER KARG****E ARKADAŞLAR Siparişinizdeki ürün iptaline istinaden, 4,76 TL'lik tutar 06.05.2015 12:10 tarihinde Hepsiburada tarafından T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. kredi kartınıza iade edilecektir -
kitap alacaz derken altın bilezikleri kaçırdık
neyseki kitapları aldık haber veren arkadaşa teşekkürler -
An itibariylen kargoya verildi yazıyor. Hadi inşallah gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X