En iyi fiyat migrosta şu anda. MasterCard 50 TL indirimle zamdan önceki fiyata geliyor. Akşam tekrardan sipariş verdim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HB Dardanel Ton Balıklarında İndirim (3. sayfa)
-
-
Yok değildir ben de aldım geçen. Ne zamana kadar onun için gidip a102 sitesine bakın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konservelerde civa olmasa sabah akşam yerdim. Ama yaşlanmadan zeka özürlü olmak istemiyorum.
Ayçiçek yağlı balığı süzüp sızma zeytinyağına yatırsak olmaz mı?
-
Fide favorim. Umarım bozmazlar kaliteyi
-
Kaçmış, ton güzeldir. Bizim ülkede lüks kaldı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ödeme sayfasında otomatik 50 TL düşmedi ..kart tosla ..normal bir durummudur ? Sonradan mı geliyor bu 50 TL
arkakadaşlar dardanelin pilavlı, kuskuslu olanları nasıldır acaba deneyen var mı? işyerinde pratik öğün olarak alınabilir mi tavsiye edermisiniz?
-
Daha da güzel olur !
-
Bugün iki siparişim de eksiksiz teslim edildi...
-
hadi bakalım sıra teslim almada :))
-
kuskuslu, mısırlı, tahılllı vs fena değil, ancak balık oranları düsü, çok tıka basa yemeden öğün geçiştirilebilinir. Soguk yenebilir, pilavlıyı denemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 18 Şubat 2022; 15:8:55 > -
-
bugün bim de zeytin yağlı superfresh 2x160gr 28 tl ye aldım 1 tane kalmıştı bir bakın derim -
-
Bugün 9 paket aldım 10 numara
https://www.migros.com.tr/fide-klasik-ton-baligi-2x160-g-p-89b33e
sanıyorum bu hocam ama 28tl biraz pahalı gibi,bu önerdiğiniz fide icin alım fırsatı var mı acaba?
-
Fidenin tüm ürünlerinde %30 indirim vardı ama bugün bitti. 2x160 gr ekonomik ton balığı 18 liraya geliyordu
Ara ara 15-17 TL civarına alınabiliyor Migros'tan. Yine yakalarsam etiketlerim.
-
mümkünse beni de unutma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X