Şimdi Ara

Hb indirimleriyle beraber 2700-3700 arası Laptop - Hangisi sizce ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
11.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Msi iyi marka derler. Urun hakkında bilgım yok ozellıkler iyi duruyor. Biraz daha uygun olsa bende dusunebilirim. 3.6 k fazla. Ben neredeyse ıkı aydır bakıyım. Artık sıkıldım. Sürekli artıyor fiyatlar. Hayırlısı artık. Eger yeni bakmaya basladıysan indirim var diye acele etme. Sonra pişman olmayasın bende olabılırım fakat sıkıldım artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maykilot23 M kullanıcısına yanıt
    Casperin satışı kapatıldı nedense :) daha yeni bakmaya basladım fakat dolar uçmuşken beklememin bir yarar saglayacagını düşünmüyorum . Hem beklesem hangi bilgisayar düşecek bu fiyata ? Birazdan sipariş vereceğim. 1 yıl sonra ssd ekler devam ederim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: pgss0077

Casperin satışı kapatıldı nedense :) daha yeni bakmaya basladım fakat dolar uçmuşken beklememin bir yarar saglayacagını düşünmüyorum . Hem beklesem hangi bilgisayar düşecek bu fiyata ? Birazdan sipariş vereceğim. 1 yıl sonra ssd ekler devam ederim artık
    Hocam naptiniz cok merak ettim

• the_japan kullanıcısına yanıt
    Hocam indirim saati bitmesine rağmen ürünün fiyatı aynı ama ben gece sipariş verdim, fakat hala işleme alındıdan ileri gidemedi siparişin durumu :)
  • pgss0077 P kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olur inşallah bende siparişi verdim. Hb bize fake atıyor fiyat hala aynı sayaç olmasına ragmen. 20 gün önce 250 lira daha ucuza alabılırdım. Dolar artınca sasırıyor satıcılar nasıl Bi zam yapsak diye. Kısmet artık

• Maykilot23 M kullanıcısına yanıt
    Sizede hayırlı olsun hocam. Windows olarak ne kurmayı düşünüyorsunuz bilginiz var mı bu konuda ? EUFI windows 10 kurucam fakat düzgün bir iso dosyası bulursanız banada yollar mısınız ? Ayrıca windows kurulumundan sonra tüm driverleri ve güncelleştirmeleri windows updateden yaptıktan sonra başka birşey yapmamıza gerek kalıyor mu ? Teşekkürler
    O konuda pek bilgim yok. Eger olursa İlk önce win 7 8 kurmaya calısırım belki. Hdd win 10 da kasma yapabılıyor deniyor

• Mx150 orta seviye mühendislik programlarında vs. Uzun süre kullanımda sıkıntı yapar mı acaba? Ssd almayı planlıyorum direkt.

• quote:

Orijinalden alıntı: pgss0077

Hocam indirim saati bitmesine rağmen ürünün fiyatı aynı ama ben gece sipariş verdim, fakat hala işleme alındıdan ileri gidemedi siparişin durumu :)
    Hocam cihaziniz geldi mi? Geldiyse memnun musunuz?

Ben aliyim mi almiyim mi derken fiyat 3399 oldu. Kaldim boyle :D

Bir ihtimal indirime girerse buna niyetliyim de

• arkadaşlar ben geçen ay eşime acer'ın i5-8250u - mx 150 li 8 gb ram'li modelini aldım. arada ben de oyun oynarım tatillerde diye bunu seçtim. kısaca görüşlerimi yazayım.

kasa serin, oyunlarda aşırı ısınma ve fps düşmesi yok. ancak dezavantajı ekran full hd değil.

ssd'siz pc kullanmadığım için bana pc ağır çalışıyor gibi geldi. m2 slotu var, oraya bir ssd yakışır.

ben eşime 13,3" hafif bir laptop alacağım bunu satıp. ilan gibi oldu ama ilgilenen olursa 2700e vereceğim.
  • onur911 kullanıcısına yanıt
    2000e var şuan.1 sene kullanilmis laptopa da aldiginizdan katbekat fazla istemek normal değil.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-acer-aspiride-e-15-i5-8.nesil-mx150-584469076/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emreün -- 19 Ağustos 2018; 15:5:22 >
    Nasıl ürün

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.