Bildirim
Hb indirimleriyle beraber 2700-3700 arası Laptop - Hangisi sizce ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ssd li casperin fiyatı inanılmaz iyi. Fakat kalkıp uc bucuk milyarı veremiyor insan. Bende senin gibi mx150 li ürünlere bakıyorum. En uygun fiyatlı lenovo ip320. Simdi 2.9 k yapmışlar. Aslında daha ucuz olması gerekirdi fakat bindirimden indirim yapmışlar. Ama bundan sonra ineceğini düşünmüyorum. Kur sürekli artıyor. Bu fiyat için de son 12 saat yazmışlar. Sanırım siparişi verecegim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Markasının casper olması ve tn panel olması sizce dezavantaj mıdır ? Casperin ses konusunda nasıl bir performansı vardır bir bilginiz var mı acaba ?
Ayriyetten sırf markasından dolayı msi almak istesem gtx1050 yerine mx150 secip daha fazla para vermiş oluyorum sanırım.Bu aptallık mıdır değil midir :)) -
Yok hocam temizinden olsun özelliği düşük olsun bence. Ne dersin lenovoyu alayımmı
hocam biyerde 8x1 tek slot mevcut anakartta diye görmüştüm youtubeda. 8e ilerde ekletebileceğimiz slot var mı biliyormusunuz?
Bir de, dvd yerine adaptörle en az 120lik ssd alıp windowsu onun üzerine kuracaksınız değil mi ?
480 liralık hp indirimi aklımı çeliyor, kararsız kaldım ben de. -
RAM için bilgim yok muhtemelen vardır. Ama cok gerek yok diye düşünüyorum. İlk etapta ssd siz deneyecem olmadı ssd. Eger ındırımıniz varsa ve hp den eminseniz hp alın derim biraz fazla olsun garanti olsun. Ben okadar fazla odeyemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maykilot23 -- 8 Ağustos 2018; 22:38:52 >
O fiyata en iyisi. Dolar bu durumdayken daha fazla bir indirimde bekleyemeyiz bence. Bende casper ve 320 arasında kaldım.
www.hepsiburada.comLenovo Ideapad 320-15IKB Intel Core i5 8250U 8GB 1TB MX150 Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-320-15ikb-intel-core-i5-8250u-8gb-1tb-mx150-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-81bg00mutx-p-HBV00000A2CJ8?magaza=Hepsiburada
www.hepsiburada.comCasper C900.7700-8DG0X Intel Core i7 7700HQ 8GB 256GB SSD Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/casper-c900-7700-8dg0x-intel-core-i7-7700hq-8gb-256gb-ssd-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000BZOB5?magaza=Hepsiburada
Karar verebilirsem simdi siparişi verecem
-
Ayriyetten şunu sormak istiyorum : 320ye daha sonradan ssd ve ram ekleyebiliyor muyuz ? Girişleri mevcut mu ? -
Rami bilmiyorum ama ssd için dvd yi cıkarıp caddy denen Bi aletle takabılıyoruz. RAM vardır DİE tahmin ediyorum. Fakat 8 yeterlidir sie düşünüyorum. Casperin fiyatı muazzam. Ama cok arastırmadım ve kalkıpda alamam fiyatı ne kadar iyi olursa olsun
Pm atamıyorum burada cevap vereyim. Yok vermedimde vereceğim galiba. Servis ssd hakkında bişey yapmıyor bildiğim kadarıyla kendin yapman gerekiyor zor bişey degil fakat garantinin gitme ihtimali var. Sende almayı dusunuyormusun
Lenovo fiyatına göre uygun performans sunuyor, fan ve hdd'den çıkan sesten rahatsız olanlar var ancak bu döviz kuruyla elimizi çabuk tutmamız lazım gibi.
Son on saat felan yazıyor
Sanırım bende maddiyattan dolayı f/p olan lenovoya yönelip , ssd+fhd ekran+gt 1050den vazgeçecek gibiyim.Ayriyetten fhd ekranı gtx1050 anca paklar oyun performansı olarak diye düşünüyorum o yüzden hd ekranda mx150nin yeterli olacagından yanayım.
Son bir sorum var cevaplarsanız sevinirim : mx150 de farklı frekanslar varmış diyorlar performansı yüksek olan ve düşük olanlar varmış. Bu lenovoda hangisi mevcuttur acaba ? -
Baktığım kadarıyla düşüğu 13ıkb uzantılı urunde mevcut. 15ıkb de normali var. Notebook check de bakmıştım
Eger hpyi 3.5 k ya alabiliyorsan bence onu al.
Lenovo Ideapad 320-15IKB Intel Core i5 8250U 8GB 1TB MX150 Freedos 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 81BG00MUTX
Bu modelin siparişini birazdan vereceü,m.Bu fiyata veya maksimum 3400 liraya kadar bütçemde başka bir pc bulamam sanırım. -
diğer arkadaşa cevap yazdınız sanırım ? -
Valla birader coktabdır arastırıyom. 1050ler 4k dan basılıyor. Casper hariç tabi. Ah casper ah. 😂. En uygun mx150 li üründe bu lenovo
www.hepsiburada.comMSI PL62 7RC-205XTR Intel Core i5 7300HQ 8GB 1TB MX150 Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/msi-pl62-7rc-205xtr-intel-core-i5-7300hq-8gb-1tb-mx150-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000903KA?magaza=Hepsiburada
şuna da para vermeye hazırım fakat verilir mi emin değilim. Hangisini seçerdiniz acaba ?
Benzer içerikler
- şarjı uzun giden laptop
- lenovo loq alınır mı
- asus mu lenovo mu
- vivobook nedir
- autocad için laptop önerisi 2024
- en iyi laptop
- yazılım için laptop
- hx işlemci nedir
- en iyi laptop çantaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X