Şimdi Ara

HB laptop 1050(5599)1050ti(5999)1650(6199) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.904
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Laptop için soruyorsanız maalesef bilgim yok ben çok takip edemiyorum laptop fırsatlarını. Masaüstü için şu an en f/p ekran kartı rx 570 4 gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

fiyatlar uygun ve sıcak değil. İndirimler oluyor hp için amazon da ve hepsiburada da. Onları takip edin ayrıca hp nin iade kampanyasıda var. 480 TL de oradan düşer unutmamak lazım.
    Hp iade kampanyası ürün alındıktan sonra oluyor mu ? Ben alırken yapmayı unuttum 1 ay falan geçti üstünden ?
  • Bende bu modellerden birini aldım fakat 3 gündür kargoya verilmedi. Tahmini teslimat 21 Mayıs diyor. Hepsiburada bizle dalga geçiyor. Umarım iptal gelmez bekledikten sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla olmuyor. Çünkü siz eski hp seri nosunu kaydettitiyorsunuz. Sizin adınıza kayıt ediliyor bildiğim kadarıyla ve fatura isminde sizin adınıza olmalı. Tabi yinede bir arayıp yollayın derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1650 ve 1650 ti'ye kadar çok fark yok, asıl fark 1660 ile başlıyor, 2060 ile devam . Tabi 1660ti için 8k gerekir. 1650 altını da almayın yine de. Hatta mümkünse 16GB altı almayın.

i7-9750H+1650 ile 6400₺ şu daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 14 Mayıs 2020; 17:38:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.