Şimdi Ara

HB laptop 1050(5599)1050ti(5999)1650(6199)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.904
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bende biliyorum 1050li laptop alınmaz vs ama bunlar son fırsatlar bu fiyatlara 2.el satılmaya başlanıcak benden söylemesi

5599

(win10lu)5999

6199

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyatlar uygun ve sıcak değil. İndirimler oluyor hp için amazon da ve hepsiburada da. Onları takip edin ayrıca hp nin iade kampanyasıda var. 480 TL de oradan düşer unutmamak lazım.
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    Hocam dolar 7 lira oldu biliyosun dimi
    Yani giriş seviyesi gaming Laptoplar 650 dolardan başlıyor 650x7=4550 %8dende kdv girsek 52 dolar=364 tl
    4550+364=4914 tl yapar yüzde 18den 117 dolar=819tl+4550=5369 tl şimdi sana sıcak geldimi peki

• Dolar 7.25 de olmuştu ona bakarsan düştüğünde neden yansıtmadılar? Bu fiyatlardan öncede durum böyle idi daha öncede dolar zıpladı indi. Hep aynı bahane. Kampanya bekleyin indirim bekleyin böyle kuru fiyattan almayın. Heleki ihtiyaç yoksa sakın. İlla alacaksanız hp iade kampanyasını unutmayın en azından onda n yararlanın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    Ben oyun laptoplarına karşıyım sırf parçalar o küçücük kutuya sığıyor diye 2 kat fiyat isteniyor teknik bilgim olsa Türkiyede yapılacak şey çinden parça alıp gaming laptop üretmek ve en ucuz fiyattan satmak...

• salvery kullanıcısına yanıt
    Bir de şöyle bir durum var o sığdırmak ve ısıl dengeyi ağlamak için kırpıyorlar parçaları. Yurt dışından parça getirmek senin benim için çok zor artık. ama şirket olarak gümrük vs birşeyleri vardır mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvery

Ben oyun laptoplarına karşıyım sırf parçalar o küçücük kutuya sığıyor diye 2 kat fiyat isteniyor teknik bilgim olsa Türkiyede yapılacak şey çinden parça alıp gaming laptop üretmek ve en ucuz fiyattan satmak...
    Ben de Mercedes yapıp 1000 TL ye satmak istiyorum mesela... Anlatabildim mi... Bu düşünceni 3 Türk markası yaptı, Victor battı, monster devam ediyor, şimdi de tuhaf yeni bir marka çıktı, bakalım o tutunabilecek mi, bırak aynı fiyata satmayı, rakiplerinden ucuza satarak bile tutunmakta zorluk çekiyorlar ki aynı fiyata satmak mümkün değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

Ben de Mercedes yapıp 1000 TL ye satmak istiyorum mesela... Anlatabildim mi... Bu düşünceni 3 Türk markası yaptı, Victor battı, monster devam ediyor, şimdi de tuhaf yeni bir marka çıktı, bakalım o tutunabilecek mi, bırak aynı fiyata satmayı, rakiplerinden ucuza satarak bile tutunmakta zorluk çekiyorlar ki aynı fiyata satmak mümkün değil

Alıntıları Göster
    hocam monster gibi firmaların batması, çok büyük beceriksizlikle olur anca. clevo diye bir Çin firmasına ürettiriyorlar, üstüne kendi damgalarını vurdurup
    getir burda sat, sadece dükkan kirası.

bu arada, dolar her arttığında fiyatlar artıyor ama dolar düşünce de düşürmüyorlar. harcama hedeflerini tutturamayınca da çok uygun fiyatlardan çıkartıyor firmalar, o anı beklemek lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1050 li laptop neden alınmaz ?
  • 1050 Ti Hp koduyla 5500'ye gelir, fena fiyat değil
  • Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Çünkü artık eskidi mesela asus 553ve dm416 laptop 1050 fiyatından daha düşük fiyata 1050ti barındırıyordu yani fp oranı ve eskidi artık

• Wjéasz kullanıcısına yanıt
    1050 ti bile artık yetersiz geliyor güncel oyunlar için. Örneğin call of duty warzone FPS testlerine bakın en düşük ayarlarda akıcı bir 60 FPS bile alamıyorsunuz GTX 1050 ti ile. İnsan 6000 TL yi gözden çıkarınca en azından 2-3 sene sorun çıkarmasın ister.

• quote:

Orijinalden alıntı: salvery

Hocam dolar 7 lira oldu biliyosun dimi
    Yani giriş seviyesi gaming Laptoplar 650 dolardan başlıyor 650x7=4550 %8dende kdv girsek 52 dolar=364 tl
    4550+364=4914 tl yapar yüzde 18den 117 dolar=819tl+4550=5369 tl şimdi sana sıcak geldimi peki
    Elektronik KDV'si %18.
  • 1.5 ay önce gtx 1650'li hp laptop'u amazon 4200 liraya sattı. Fırsat diye bu tür başlıklar açarsak ya da bu ürünleri daha da almaya devam edersek eğer satıcılar bizi daha çok silkeler*

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

1050 ti bile artık yetersiz geliyor güncel oyunlar için. Örneğin call of duty warzone FPS testlerine bakın en düşük ayarlarda akıcı bir 60 FPS bile alamıyorsunuz GTX 1050 ti ile. İnsan 6000 TL yi gözden çıkarınca en azından 2-3 sene sorun çıkarmasın ister.
    peki hocam en güncel oyunları oynamak için amd tarafından hangi ekran kartı f/p olarak en iyisidir
  • Yaklaşık bir haftadır bu fiyatlar mevcut, ilk gördüğüm zaman HP 1050 ti olanı almaktan son anda vazgeçtim. Malum Şu kampanyadan https://forum.donanimhaber.com/hp-pavilion-i5-8300h-1050-ti-8-gb-ram-256-gb-ssd-4199-tl-amazon-com-tr--142643475 yararlanan bir arkadaşıma danıştığımda kendisi pişman olmuş durumda, hem ısınma sorunu hem hdd/ssd takviyesi yapamaması çok kötü diye isyan ediyor.

256 gb ssd sizin ihtiyacınızı karşılıyorsa alın ancak içerisinde 1tb yok ise bu fiyat bence sıcak değildir. ben bunu aldıktan sonra böyle içini açıp hdd/ssd yuvası olmayan kasaya metal kenarlarını kıstırarak hdd takacaksam hiç almayayım daha iyi;
    teknoankarayoutube
    HP Pavlion Gaming 15-CX harddisk bağlama, HP Pavlion Gaming 15-CX Connect HDD
    https://www.youtube.com/watch?v=npEOW4KQXNw&feature=youtu.be
    (bu işlemi yapmak için de ayriyeten 50 liralık sata kablosu almak gerekiyor)

HP iadeyi ileriki gelecek kampanyalar için saklıyorum bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 13 Mayıs 2020; 17:56:8 >

• Emmmreee kullanıcısına yanıt
    Bi ara bilgisayarlar %8 kdv olmuştu ondan hem 8 lik dilim hemde 18lik dilim hesapladım

• şunun i5 9300h 1650 256ssd 1 tb hdd versiyonunu 5 bine aldım yazın

• Bundan 2 ay önce " HP 15 i5-8265U 16GB 1TB + 128GB SSD MX110 Win 10 Home " modelini 4400 TL. ye alıp iptal etmiştim. 2 ayda %50 den fazla zam yapılmış. Şimdi dolar 7 oldu diyen arkadaşlar 2 ay önce dolar kaçtı acaba, dolar 2 ayda %50-60 prim mi yaptı. Dolar o zaman da 6.150 civarı idi. Ama benim bahsettiğim modeli acaba şimdi kaça alabiliriz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.