< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HB Salomon 411203 Outline Prism Goretex Su Geçirmez Siyah Erkek Outdoor Ayakkabı 499 tl (2. sayfa)
-
-
Ya hocam goratex ile softshell aynı şey mi..
-
Sıcacık fırsatı kaçırmışız resmen...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-22C714979500 TL = 60 Dolar
Gore-tex bir ayakkabı için oldukça da uygun bir fiyat. Ürünün indirimli fiyatının sizin bütçenizi aşıyor olması bu fiyatın oldukça iyi olmadığı anlamına gelmez.
Bütçemi aştığını nerden biliyorsun.. Ben bunu bütçe çerçevesinde değil, vicdan çerçevesinde değerlendirdim..
-
An itibari ile 679 TL
-
keşke bileğe çıksaydı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon de. Den 35 avro ya alıştım yeşilini geçen sene hey gidi günler heyyyy -
Ekonomimiz yokuş yukarı tırmanışta sanıp 10 yıl öncesinin kuruyla hesap yaptığınızdandır size pahalı geliyor. Hatırlatayım:
1 Dolar = 8 TL
60 Dolar = 500 TL
Halen daha amaçsız bir şekilde boş yorumlar yapmaktasınız. Anlamıyorum gidip telefona 8k-15k TL verilmesine laf etmeyenler giyimine ve konforuna önem veren insanların açtığı sıcak fırsat başlıklarını eleştirir olmuş...
Her şeyi geçtim sıcak fırsatlar bölümü burası, arkadaş dip fiyat görüp paylaşmış(ki paylaştığı fiyat gerçekten de dip fiyat), fiyatı ve ürünü beğenen kimse alır; fiyatı/ürünü beğenmeyen kimse de almaz. Ha böyle boş boş, nedensizce söylenecekseniz de aynı fiyata daha kaliteli ya da daha ucuza aynı kalitede olan alternatif bir ürünü paylaşırsın ki insanlara yararı olsun yorumun. -
Bu sene Salomon, Colombia, Merrell, The North Face gibi outdoor markaların ayakkabıları ortalama 1.500 TL etikete sahip. Ben son 3 senede tüm bu markalardan birer tane aldım, en pahalısına 240 TL verdim. Ama değerlendirme yaparken 2020 yilindaki ekonomik durumu göz önünde bulundurmak lazım, 500 TL bu pahalılıkta çok büyük bir rakam değil. Pahali bulanlar ve bu rakamlara alınmaz diyenler alternatif markalara yönelsinler.
Fiyatının %40'ı ürünün, diğer %60'ı üstündeki marka amblemi
-
quote:
Orijinalden alıntı: ali222
129.90 lik alternatif ürün önerelim. Softshell
https://avrupayakasi.com/erkek-bot-modelleri/lumberjack-shell-su-gecirmez-gri-erkek-ayakkabi-k-gri-3259-2 -
Aynı demedim. Benzer işi görecek waterproof uygun fiyatlı alternatif sundum. Kötü mü ettim?quote:
Orijinalden alıntı: sanatairumYa hocam goratex ile softshell aynı şey mi..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
estaaaa piti piti. Ama iyi de etmedin :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-22C714979
Ekonomimiz yokuş yukarı tırmanışta sanıp 10 yıl öncesinin kuruyla hesap yaptığınızdandır size pahalı geliyor. Hatırlatayım:
1 Dolar = 8 TL
60 Dolar = 500 TL
Halen daha amaçsız bir şekilde boş yorumlar yapmaktasınız. Anlamıyorum gidip telefona 8k-15k TL verilmesine laf etmeyenler giyimine ve konforuna önem veren insanların açtığı sıcak fırsat başlıklarını eleştirir olmuş...
Her şeyi geçtim sıcak fırsatlar bölümü burası, arkadaş dip fiyat görüp paylaşmış(ki paylaştığı fiyat gerçekten de dip fiyat), fiyatı ve ürünü beğenen kimse alır; fiyatı/ürünü beğenmeyen kimse de almaz. Ha böyle boş boş, nedensizce söylenecekseniz de aynı fiyata daha kaliteli ya da daha ucuza aynı kalitede olan alternatif bir ürünü paylaşırsın ki insanlara yararı olsun yorumun.Evet burası sıcak fırsatlar ve isteyen istediği konuyu açar ama burası aynı zamanda bir forum ve isteyen istediği düşüncesini burda yazar ve paylaşır, değil mi?. Senin gibilerin tepkisini bildiğimden dolayı ilk yorumumda "al, al tabi paran varsa, " diyerek isteyen rahatlıkla bu ürünü alabileceğini zaten belirtmiştim..
Ayrıca bi telefona 8k-15k TL verilmesine inan bana senden çok daha karşıyım ve kendim de 1000 liradan aşağı bir telefon kullanıyorum...
500 tl yüksek bir fiyat ama sen bu rakamı birçok kaliteli ürünün fiyat etiketinde göre göre göre göre kanıksarsın ve sana önceki gibi çok yüksek gelmez artık...Birçok insanın içine düştüğü tuzak da budur.
-
Halen daha TL' yi eski değerinde sanıp yanıt veriyorsunuz ya...
Ben gerçekten de boşuna laf anlatmaya çabalıyorum. Gören de sanacak Gore-Tex kumaşa sahip outdoor ürünler 20-30 Dolar' a satılıyordu da arkadaş 60 Dolar' lık fırsatı paylaştı...
Gore-Tex ve muadili(Keendry, Omni-Tech, Texapore vs.) kumaş teknolojisindeki ayakkabılar/botlar global piyasada da indirimsiz haliyle 80 Dolar - 200+ Dolar fiyat aralığında değişiyorken halen daha Türkiye piyasasında vergi, kargo vs. dahil haliyle 60 Dolar' ın bu ürün için yüksek olduğunu savunuyorsunuz. Yurtdışında indirimle 30 Dolar' a bulsak bile kargosu vergisi derken 30 Dolar ekleniyor üzerine o da oluyor 60 Dolar, yani şu anın 500 TL' si...
Özetle boş konuşuyorsunuz hocam, dediğim gibi eğer varsa bu özelliklere sahip bu kalitede daha ucuza bir ürün, bizimle dr paylaşın lütfen. Aynı fiyata daha kaliteli bir ürün de paylaşabilirsiniz. Şayet paylaşamayacaksanız tekrar söylüyorum, boş konuşuyorsunuz.
-
Bana yanlışlıkla 45 gelmiş kalıpları dar olsada büyük geldi
İsteyen forumda?a verebilirim
Pztsi iade ederin
İade etmeyin. Yanlış gönderdilerse, değiştirmeleri ve satın aldığınız numarayı göndermeleri gerekir.
-
Güzel ayakkabıymış kaçırmışız
-
Seçili Ürünlerde 400 TL ve Üzerine 100 TL Anında İndirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X