HB Salomon 411203 Outline Prism Goretex Su Geçirmez Siyah Erkek Outdoor Ayakkabı 499 tl
-
-
İndirim güzel de, bizde bunu giyecek ayak yok sorun o. -
Teşekkürler arkadaşa haber verdim geçti siparişi
-
Soğukta performansı nasıldır? acaba
-
çok teşekkürler, bir adet sipariş ettim. salomonun kalıpları biraz dardır, normalden bir numara büyük almanızı öneririm
-
Gri renk diyor.resimde siyah gösteriyor. 46 icinnmi renk gri acaba. Birde ben Nike 46 giyiyorum. Bunda 46 olur mu acaba bilen yardımcı olursa sevinirim almak istiyorum -
Kundura 43 giyiyorum Nike ise 44.5 salomon da ise 44 e denk geliyor muhtemelen sizin 45 olur
Siz alırken kendi ayakkabinizin us veya UK ayak ölçü boyuna bakın sonrasinda salomon un sitesinden alın .
Örneğin benim ayak 28.5 cm us ölçüsü 10.5 UK ise 10 -
quote:
Orijinalden alıntı: happyfarmer
Kundura 43 giyiyorum Nike ise 44.5 salomon da ise 44 e denk geliyor muhtemelen sizin 45 olur
Siz alırken kendi ayakkabinizin us veya UK ayak ölçü boyuna bakın sonrasinda salomon un sitesinden alın .
Örneğin benim ayak 28.5 cm us ölçüsü 10.5 UK ise 10Hocam peki bu ayakkabı gri renk mi ben görsele bakıp alıyordum.46 için gri yaziyor
-
satıcıya dikkat edin. bu ürün resmi distribütör olan spxte satılmıyor. isimde karspor-korayspor şaşırtması yapılıyor. fiyat çok iyi bir an alacaktım ama tam güven vermedi.
-
Ben mobilden baktım siyah diyor 45 için .
Ayrıca Nike sitesinden baktım sizin ayak 30 cm us ölçüsü 12 ama UK ölçüsünü göremedim -
satıcı ankara'da bir spor mağazası, daha önce alışverişim olmuştu, sorun yaşamadım.
-
Çok iyi fiyat bir numara büyük mü alalım? -
Haber veren arkadaşa teşekkürler.Aldık bakalım.
Bu arada bir ayakkabıya 500 TL vermek elbette günümüz şartlarında lüks. Ama uzun yıllar giyip memnun kalacağınız bir marka . 5 tane olacağına bir tane sağlam olsun mantığı -
679 :(
-
Tıkladım hemen fiyat değişti bitti sanırım -
artmış fiyat ya.
Takip ettiğim ayakkabıydı üzüldüm.
Boğazlı olanı da var. O da 800 civarı.
-
fiyat artmış :(
-
al, al tabi paran varsa, seni kim tutar ki.. ama 500 liralık fiyata çok iyi fiyat deme ya... buna hangi vicdan dayanır ki... n11 deki uçuk fiyata göre evet iyi ama ordaki gerçek fiyat değil ki..
-
hocam mantıken çok haklısınız.
ancak ürün/ muadili fiyatları ile karşılaştırıldığında, bu ürün için ne yazık ki çok iyi fiyat... ne yazık ki diyorum, çünkü ekonominin, türk halkının alım gücünün hali ortada.
aynı ürün burnumuzun dibindeki Yunanistan'da €100 - €110, kur etkisini, burada kesilen haracı vs de ekleyin üzerine...
https://www.mortoglou.gr/andrika-papoutsia-casual-411203-mauro-ufasma-salomon-el
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celtic pride -- 25 Kasım 2020; 12:24:17 >
-
500 TL = 60 Dolar
Gore-tex bir ayakkabı için oldukça da uygun bir fiyat. Ürünün indirimli fiyatının sizin bütçenizi aşıyor olması bu fiyatın oldukça iyi olmadığı anlamına gelmez.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İndirim güzel de, bizde bunu giyecek ayak yok sorun o.
|
Ya hocam goratex ile softshell aynı şey mi.. |
Ekonomimiz yokuş yukarı tırmanışta sanıp 10 yıl öncesinin kuruyla hesap yaptığınızdandır size pahalı geliyor. Hatırlatayım:
1 Dolar = 8 TL 60 Dolar = 500 TL Halen daha amaçsız bir şekilde boş yorumlar yapmaktasınız. Anlamıyorum gidip telefona 8k-15k TL verilmesine laf etmeyenler giyimine ve konforuna önem veren insanların açtığı sıcak fırsat başlıklarını eleştirir olmuş... Her şeyi geçtim sıcak fırsatlar bölümü burası, arkadaş dip fiyat görüp paylaşmış(ki paylaştığı fiyat gerçekten de dip fiyat), fiyatı ve ürünü beğenen kimse alır; fiyatı/ürünü beğenmeyen kimse de almaz. Ha böyle boş boş, nedensizce söylenecekseniz de aynı fiyata daha kaliteli ya da daha ucuza aynı kalitede olan alternatif bir ürünü paylaşırsın ki insanlara yararı olsun yorumun. |
Benzer içerikler
- burger crush
- ccleaner pro key
- kırmızı fırsat 16 gb
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- 5 mbps internet hızı nasıl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X