Şimdi Ara

Max | ANA KONU | 2025 Bahar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gidakontrol Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
30
Favori
20.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    AT&T gurubu ,WB ,DC ,CNN+ ,Tuner media ,büyük bir yapıdan oluşuyor.Discovery + bünyesine katarak WB Discovery şirketini oluşturmuş oldu.Ekonomik bir yatırım yaptığı için küçülmeye yöneldi …

HBO 9,5 milyon yerel ve ulusal abonesi bulunuyor.Disney + da 24 milyonluk abonesi sayısına sahip.Toplamda 33,5 Milyon abone bulunuyor.İki streaming servisi birleşirken,kemikleşmiş bir kullanıcı bulunuyor …

WB gurubu HBO ve HBO max yaşatmak istiyor.Discovery + içerisinde geniş bir içerik bulunuyor .İki servisin içeriği faklı durumda .Katmanlı bir abonelik planlanıyor.HBO max ayrı Discovery + ayrı yıllık ödenmiş abone bulunuyor.Aboneleri madur etmeyecek yol planlanıyor.Bu yüzden 2023 kadar yatırım durdu ,hatta DC bir çok süper kahraman barındırıyor.Planlanmış flimler bile durdu …

HBO ve Discovery + ortak olduğu bir çok ülkede şirket var.Bunları nasıl birleştirilip markaya katabiliriz yada elden çıkarırız planı işliyor.Örneğin ,Türkiye’de Discovery + ,BluTV’nin % 40 lık ortağı durumunda …

WB Discovery bu yüzden sessizliğini koruyup yapılanmaya yöneldi.2023 ilk çeyreğinde her şey netleşecek …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 4 Ağustos 2022; 21:22:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Umarım Discovery yüzünden WB/HBO içerik olarak hızlı tüketim ve ucuz bütçe modeline geçmez. Discovery+ 5 dolar/7 dolar reklamsız, HBO Max 10 dolar/15 dolar reklamsız. Katmanlı aboneliktense HBO Max aynı fiyatından Discovery+ dahil olsa daha mantıklı olabilir. Netflix 20 dolar, Hulu/Disney+ 14 dolar. Daha fazla fiyat arttırırlarsa işleri zor katmanlı veya katmansız. Bu arada Discovery+ 24 milyon abone, HBO/HBO Max 76,8 milyon aboneye sahip. Toplamda 100 milyonluk aboneleri var.

Şu satın alım gerçek olsa kim bilir ne olurdu.
    the hollywood reporter
    Time Warner Rejected $80 Billion Takeover Offer From 21st Century Fox
    https://www.hollywoodreporter.com/news/general-news/time-warner-rejected-fox-bid-718963/#!

HBO Max'yi bekliyordum lakin artık SkyShowtime(Peacock ve Paramount+ birleşimi) daha ilgimi çekiyor gelecek servisler arasında.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Max | ANA KONU | 2025 Bahar

• Geçmiş olsun arkadaşlar,en iyi ihtimalle 2024 e kaldı gözüküyor.Max | ANA KONU | 2025 Bahar 

• HBOMax macerası başlamadan bitti.

2023 yaz aylarında ABD'de HBOMax ve Discovery+ tek bir platform olarak ortaya çıkacakmış. 2023 güz döneminde Latin Amerika, 2024'ün erken dönemlerinde Avrupa, aynı yılın ortalarında Asya-Pasifik ve yine 2024'ün güz döneminde diğer bazı bölgelerde görecekmişiz yeni servisi.

Yani boşuna bekledik o kadar. Bu sene geliyor diye seviniyordum. 2024-25'e kadar görmeyiz.

Netflix, Prime Video, Disney+ harici platformların içeriklerini, özellikle HBO'nunkileri korsan izleyip tüketeceğim bundan sonra. 2024-25'e kadar bekleyemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacağınız işe afedersiniz. Çok sinirlendim.

Bundan sonra Warner Bros, HBO falan gömüyorum.

Korsan izleyip intikam alacağım. Onlar gelene kadar izleyecek bir şey kalmaz.

• HBO akıllı bir hamle yaptı. TR pazarında tutunamazlardı. Disney plusta geldiğine pişman olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Türkiye'ye özel bir durum yok hocam. HBOMax'in genişleme süreci durdu. HBOMax ve Discovery+ birleşmesi ile birlikte sil baştan başlayacaklar. Türkiye'ye yine geleceklerini düşünüyorum ama uzun bir vakit var. Başa döndük. Bundan sonra beklemem ben.

• Ben de çok sinirlendim

ama yapacak bir şey yok.

Anlamadığım olay şu madem bizim ülke pazarına girmeyecekler neden halen daha türkçe dublaj ve altyazı çalışmalarına para ödüyorlar ve bunun için çalışma yaptırıyorlar.

• Neden tüm dünyaya 2023 yazı girmek varken sadece ABD ile başlıyorlarsa. ABD'de erken başladıkları için erken davranıyorlar gibi bir şeyse çok geç kaldılar her şeye dünya için. Netflix göbek atmıştır bu haberi duyunca xD

Apple'ın servisi Apple tv+ tüm dünyada aynı zamanda yayına başladı(Türkiye hariç) Diğerleri hep amatör amatör işler, pazar açılmaları, seslendirmeler lisanslamalar incik cincik...

HBO Max gelseydi bari Doğu Avrupa ülkeleriyle birlikte Türkiye'ye de sonra birleşmiş hali de 2024'te gelirdi. 2 sene az zaman değil. Neyse en azından elimize bir tarih geçmiş oldu. Boş boş beklemekten daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 5 Ağustos 2022; 11:48:44 >
  • Burak73 kullanıcısına yanıt
    Parayı ödemişlerdir, iptal etmelerindense yapmaları daha iyi. Zamanı gelince o içeriklerin dublaj ve altyazısının yapılması gerekecekti zaten. Lisanslayacaklarsa da dublaj/altyazılı verirler diğer kanal/platformlara.

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

Doğru haklısın.

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi hocam, HBOMax olarak yine açılsaydı da yeni platforma sonra dönüştürülseydi yine iyi olurdu bizim için.

• Burak73 kullanıcısına yanıt
    Yılan hikayesine döndü bu iş.

• SamaraMorgan kullanıcısına yanıt

En doğru terimi kullandınız.

aynen öyle

ne olduğu ve ne olacağı belli olmayan saçma sapan bir şeye döndü olay.

• Valla legal platform dan izlemek için beklettiğim diziler vardı hemde dublajlı korsan yayınları olmasına rağmen. 2024 te kadar hepsini bitirip onlar geldiğinde de haha izleyecek neyiniz var ki demek için sabırsızlanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blu tv den dolayı mı girmiyorlar acaba?

içeriklerinin bir çoğu orada var çünkü

• bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Birleşip oluşan Warner discovery ,iki platformu birleştirecek bir çözüm yolu seçiyor.Bu yüzden yeni yatırım ve genişleme 2023 yılına bırakılma hedeflenmiş durumda.BluTV ile alakal bir durum değildir. Sadece discovery + şirketi BluTV’nin %40 sahibi konumundadır …

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.