< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Max | ANA KONU | 2025 Bahar (9. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
blutv ortağı adamlar zaten. başka planlara girdiler demek ki. blutv den kaldırdıkları içerikler geri gelse bari
-
O zaman hbomax i amerikan hesabı açıp türkiye den seyretme şansımız var mı ?
Bu şekilde seyreden arkadaş varsa yardımlarını rica ediyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Warner Discovery ( HBO Max & Discovery+ ) aslında zaten Türkiye’de faliyetteler.Türkiye’de BluTV %39 hissesini satın aldılar.Hazır abonesi olan bir streaming servisine yatırım yaptılar.Normalde Discovery + kendi başına bir streaming servisi.BluTV üzerinden HBO dizilerinin bir kesimini yayınlıyor.Almanya’da HBO max adı yok ama SKY gurubuna ortak SKY atlantic kanalı ve SKY store içinde tüm HBO dizleri streaming servisi olarak da bulunuyor.Doğu Avrupa’da HBO kanallarımı( HBO GO ) kaldırıp ortaklıkla HBO max dönüştürdü.Disney gurubuda STAR media alıp ( Asya’nın en büyük streaming servisini sunuyor ) Hindistan gibi devasa pazarda var.STAR Disney ve STAR olarak var.Ekonomik daralmayı bu şekilde aşabilir.HBO max ve discovery + birleşip bir marka olara yoluna devam etmek istiyor.Amazon ,Warner Discovery kendi bünyesine katıp ana marka Amazon Warner adını vermek için girişimde.Bu sayede geniş bir arşive sahip olmayı hedefliyor.Masaya oturmak ve anlaşmak için büyük fiyatlar teklif ediyor.2023 ‘de her şey değişebilir.Alt marka olarak HBO max yaşayacak ama kimin olacağı bellirsiz…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 18 Temmuz 2022; 14:2:31 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
blu tv olarak kalacaksa, görüntü kalitesini arttırması gerekiyor.
-
BluTV server ,görüntü kalitesi ve uygulama stabilitesi çok kötü.Yıllardır hiç bir geliştirme yok.Bağlanma hatasıda cabası …
İphone uygulaması Disneyin uygulamasından kat kat daha iyi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aslında apple + çok geniş film arşivine sahip.
o aylık üyelikle açsa müthiş olur.
ama 18 tl ye satın al yada 4.99 tl ye kirala seçenekleri var sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 22 Temmuz 2022; 19:2:29 > -
Apple TV+ ( iTunes movies ) bulunan flimler ,her kiralama ve satışta yapımcı lisansı ödeniyor.Streaming servisi gibi çalışmaz ve kiralama ,satış lisansı dışına çıkamaz.Halka açık toplu ( ticari ) izlenme yaptıramaz.Kişisel kullanım içindir …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 22 Temmuz 2022; 19:29:21 >
faydalı bilgi oldu. teşekkür ederim. ben de merak ediyordum neden açmıyorlar diye.
o zaman bizim için en iyisi HBO Max ın türkiyeye gelmesi olacak gibi.
band of brothers ı his izlemedim. ve 4k olarak izleyebilmek istiyorum.
Apple TV iTunes da yok mesela o nedense
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 22 Temmuz 2022; 19:32:44 > -
21 Ağustos ta yayınlanacak olan House of the Dragon dizisi için dublaj çalışmaları devam ediyormuş seslendirme kadrolarının haberine göre.
O zaman bu seslendirme çalışmaları halen daha devam ediyorsa bu platform gelecek anlamına mı geliyor.
Ben hiç bir şey anlamadım bu işten.
-
Zaten seslendirme kadroları platformun ekimde geleceğini iddia ediyor. HBO nun birçok dizisi türkiyedeki platrformlardan kalktı . yeni sezonlar da eklenmiyordu .House of the Dragon eğer başka bi platform için seslendirilmiyorsa bu ve diğer göstergler platformun geleceğini gösteriyor. şimdi yazarken hatırladım bein connecte hbo maxin hack dizisinin yeni sezonu eklenmiş . 31.05.2023 e kadar da telif hakkı var. belki 2023 yazına ertelemiş olabilirler . bakalım ekimde göreceğiz. gelirse ekime kadar gelmezse.. 2023 yazına kadar. :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 26 Temmuz 2022; 13:56:37 > -
evet haklısın,bakalım bekleyelim ve görelim.
-
gelirse Mubi + HBO Max yeter bana :)
bu arada Mubi'ye daha uygun fiyatla abone olma yöntemi var mıdır?
yMubi
-
yıllık üyelik kodu satıyorlar forumda ama ne kadar güvenilir bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 26 Temmuz 2022; 14:19:40 > -
teşekkür ederim bilgi için
-
BluTV'de %40 hisseleri olması içerikleri hala oraya lisanslayacaklar anlamına gelmiyor ki, BluTV dahil diğer platformlardan lisanslı -özellikle yüksek bütçeli- içeriklerin azalması demek HBO Max'ın açılışına hazırlık gibi duruyor bana kalırsa. Discovery+ ise HBO Max ile birleşene kadar BluTV'den yayın hayatına devam edecektir yüksek ihtimal.
@bodysolid Apple TV Türkiye marketinde diziler yok sadece filmlere ait.
-
Bu HBO Max ve Discovery Plus ilişkisi nedir? HBO Max kapanıp Discovery Plus olarak mı devam edilecek? Veya HBO Max küçülmeye mi gidiyor, personelin % 70'i işten çıkarılacakmış galiba. Ne oluyor ben takip edemedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
HBOMax ve Disney+ rekabeti bize yarar Disney+ kendisini adam eder diyorduk uyuşuk Disney'e gün doğdu artık ne eski dizilere remaster yaparlar ne arşivdeki içerikleri platforma getirip kataloğu genişletirler ne de dublaj çalışmalarına özen gösterirler. Her şey bitti. Geçmiş olsun. :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8 Nisan'da Warner Bros. ile Discovery birleşip Warner Bros. Discovery(WBD) şirketi meydana geldi. Yapılanma, sadeleşme süreci devam ediyordur. İleri vadede HBO Max ile Discovery+ tek bir servis altında birleştirilecek diye açıkladılar, HBO markası daha ön planda olması için HBO Max adı altında veya yeni bir isimle(mesela HBO Discovery gibi tamamen attım) yapmaları gerek diye düşünüyorum. HBO orijinal içeriklerinin yanında Discovery belgesel/yaşam içeriklerini izleyen kitleye de hitap edebilirler.
Fakat öyle haberler geliyor ki WBD şirketine resmen kara büyü yapılmış gibi ellerini kollarını bağlamışlar gibi. Kafaları çok mu karışık, ne yapacaklarını mı şaşırdılar belli değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X