Şimdi Ara

Max | ANA KONU | 2025 Bahar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
30
Favori
20.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa'da HBO Max'ten Max'e dönüşüm Haziran 2024'te tamamlanacak. O tarihten sonra BluTV'nin Max'e dönüştüğünü görebiliriz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Max Avrupa

Alıntı

metni:
    Max launches in Iberia, Nordics and countries in Central and Eastern Europe on 21st May, with further launches in France, Netherlands, Poland and Belgium on 11th June*. 
    *WBD’s enhanced streaming service will be called HBO Max in the Netherlands and Belgium.

press.wbd.com/us

• Der Meister. kullanıcısına yanıt

biz de nişantaşı bebesiyiz bizi de alın aranızaMax | ANA KONU | 2025 Bahar 

• Aşağıdaki bilgileri bugün paylaştılar. Max'in Türkiye'deki açılış tarihi veya BluTV'den Max'e dönüşümü hakkında bir bilgi yer almıyor. Ayrıca Belçika'yı 1 temmuz tarihine ertelediler. Herhalde Hollanda ve Belçika'da isim hakkı sorunu da var. Hollanda'da zaten HBO Max olarak mevcutlar, max avantajlarını yansıtacaklar ama isim değişmeyecek.

Max | ANA KONU | 2025 Bahar

• Vay arkadaş çaktılar he nişantaşı bebesi olmadığımızı😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sonunda max geliyor. blutv 2025 baharında max e dönüşecek.
    max
    Max | 2025 Baharında | BluTV ve HBO dizileri, filmler ve daha fazlası
    https://www.max.com/tr/tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 6 Aralık 2024; 9:0:39 >

• kacanga kullanıcısına yanıt

böyle dönüşecekse hiç dönüşmesin gözünü seveyim 4k hdr veya dolby vision görüntü olmayacaksa ses stereo devam edecekse ben üye olmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 6 Aralık 2024; 11:23:53 >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    O konuda açıklama yapmamışlar ama ben olacağını düşünüyorum.

• Çevirileri düzgün olsun ve sansür olmasın artık.Para veriyoruz hakkını alalım.

• Ultimate paketinde Dolby Vision ve Dolby Atmos var. İlk baştan kampanyalı fiyat, vs., ile gireceklerdir. Ülkedeki platform çeşitliliğinin artması gayet iyi ama Max, Türkiye'de tutmaz bence. Sonrasında kapatıp gitmezler herhalde ama Disney+'ta olduğu gibi millet 3-5 dizinin yeni sezonlarını seyretmek için abone olur ve seyrettikten sonra da aboneliğini sonlandırır.

Disney iyi gidiyordu atatürk filminde zıçmayalardıMax | ANA KONU | 2025 Bahar 

• hocam bu konu Blu tv altına taşınsa iyi olur. orada da bi tane max ana konu açılmış. oda kapanır. tek konu olur böylece

Düzeltme: Blutv ana konu da var nasıl olacak? işler biraz karışık

@BlackLead

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 9 Aralık 2024; 9:52:36 >

Aslında MAX diye ayrı bir kategori açılması lazım en mantıklısı o olur

Kim yapar o işleri bilmiyorum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Aslında MAX diye ayrı bir kategori açılması lazım en mantıklısı o olur

Kim yapar o işleri bilmiyorum ama

Öyle yapabilirler ama Blutv kategorisinin adını değiştirmekle de yetinebilirler. Bir yöneticiye ulaşırsan belki bilgi alabilirsin.

Hocam Max'in akıllı davranışı BluTV'yi satın alması oldu, Disney gibi sıfırdan üye toplamak veya Türkiye'ye özel içerik üretme dertleri olmayacak.

BluTV Originals içerikler otomatik olarak Max Originals olacaktır ve BluTV ekibi Türk içerikleri konsunda açık ara tüm platformlardan daha iyi.

Hepsiburada anlaşmasını mecburen ilk etapta devam ettireceklermiş, bunun üzerine hali hazırda BluTV abonelikleri de taşınacak. Yani kayıtlı üye konusunda ilk etapta zorluk çekmeyecekler.

Ayrıca Max'in içerikleri Disney'e göre kat be kat iyi diye düşünüyorum.

Bir de lansman sayfasında dikkatimi çeken bir yazı var;
    quote:

"Max'e ayrıca çeşitli sunucular aracılığıyla da erişilebilecek, lansmanla birlikte detaylara buradan ulaşabileceksiniz."

Çeşitli sunucu yazılınca aklıma yurt dışında olduğu gibi Apple TV üzerinden ulaşım geldi. Apple TV'ye konu açılmışken Apple TV+'ında bahar aylarında bir adım atması söz konusu olabilir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 9 Aralık 2024; 20:42:48 >

• iDoctor kullanıcısına yanıt

belki de amazonla anlaşmışlardır. abd deki gibi amazon üzerinden max üyeliği satacaklardır.

apple tv+ türkiyede tv+ adında platform olması nedeniyle ismini kullanmıyordu sanırım. bir de apple tv+ ın android uygulamasının olmaması türkiyede satışını çok etkiler.

Doğru söylüyorsunuz, Prime üzerinden de olabilir, onu unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 9 Aralık 2024; 22:7:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.