< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HBO Max Kardeşliği - Ana Konu (5. sayfa)

-
-
uygulaması gayet güzel akıcı max türkiyenin
-
4k ve dolby atmos ses olmuyor bende hb oldugu halde bütün bunların hatırına aldımki çok memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aylık ödemeli bir grupta yer varsa girebilirim
-
En mantıklısı aylık ödemeli yıllık ödemeli gruba girmeyin derim ne olacağı belli değil hiç bir platform garanti vermez biz yıllarca hiç sınırlandırmıycaz hep aynı anda 4 ekran olacak diyemez
Merhaba yıllık üyelik için 2 adet daha yerimiz var, ilgilenenler özel mesaj atsın lütfen.
-
aylık veya yıllık için yeri olan var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante87 -- 16 Nisan 2025; 19:57:50 > -
grup arıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lewysi -- 16 Nisan 2025; 21:23:48 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
doldu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerkek -- 17 Nisan 2025; 18:25:13 >
aylık üyeliği açtım
4k ve atmos desteği mevcut (hb premiumda yok)
3 kişilik yerim mevcut
75 tl
ekleme: yer kalmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 17 Nisan 2025; 13:20:25 > -
HB premiumumda HDR yok Aşırı iyi olmuş. Görüntü mükemmel.
-
Sen birde 4k gör bütün platformlardan daha iyi görüntü ses var içerikte mükemmel
Diğer platformların hepsi mevcut , aynı filmi MAX ve diğerinde 4k olarak açtım (TV TCL C935) kesinlikle MAX bariz önde diyebilirim , görüntü , akıcılık , bence 4k da kesinlikle tercih edilebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR_ -- 17 Nisan 2025; 18:24:48 > -
4 kişilik grup var mı acaba ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4k aylık üyelik için yer arıyorum. Mesaj atarsanız dönüş yaparım.
Selamlar grup arıyorum yeriniz varsa aylık şekilde 4k pakete dahil olmak isterim🖐
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4 kişilik grupta boş yeri olan varsa mesaj bekliyorum acil 🤣
Edit: grup buldum teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssametalkis -- 18 Nisan 2025; 11:54:25 >
Aylık grup kuran yada grubunda yer olan varsa katılabilirim
-
Yıllık üyelik 4k 2.999₺ aldım. Evde ana + çocuk tv olmak üzere 2 tvde kullanacağım. 4 kişi kullanılabilir fakat spor ekranı iki limit verilmiş. 4 kişide problemde yaşamamak adına evinde 2 tv de kullanacak, eski üyelerden kullanmak isteyen varsa yazabilir. 4k > 1.500₺/yıllık kişi başı.
Sporu sorun etmem diyen iki kişide gelebilir. 4k > 750₺/yıllık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X